Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

Mindfulness-kurssien palautteita

“Mindfulness-tekniikat ovat yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista teemoista asiantuntijoiden työhyvinvoinnin tukemisessa. Aleksin kanssa järjestetty 6 viikon valmennus sai henkilöstöltämme hyvät palautteet – keskittymiskyvyn ja omien tunteiden hallinnan koettiin parantuneen merkittävästi. Urheilun maailmasta nostetut esimerkit sopivat erityisen hyvin tälle kohderyhmälle ja auttoivat oivaltamaan huippusuorituksen ja läsnäolotaitojen välisen yhteyden. Lopuksi jopa toivottiin, josko Aleksin kuvan saisi liimattua reaalikoossa hyvinvointihuoneemme seinälle jatkoharjoittelua tukemaan :)”
Johanna Pystynen, Henkilöstöjohtaja, Vincit Oy

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app

"Ohjaaja oli luotettava; ei tyrkyttänyt mitään mutta kaiken sai ottaa omakseen."

“Koin saaneeni hyötyjä keskittymiskykyyni sekä työpäivän asioiden ja vapaa-ajan erottamiseen.”

“Kurssi olisi hyväksi kaikille esimiehille.”

“Kurssi muistutti läsnäolon tärkeydestä ja loi yhteisöllisyyttä työpaikalle.”

“Tärkeimpiä hyötyjä oli voimavarojen lisääminen elämäntilanteessa, jossa riittävän unen ja rentoutumisen saaminen ei aina ole mahdollista.”

“Suosittelen kurssia tietotyöläisille.”

“Tarpeellista oli, kun tajusi kiinnittää huomiota siihen miltä tuntuu kussakin hetkessä – etenkin ruokailun osalta. Mitkä ruoka-aineet sopivat minulle ja mitkä eivät. Tämä oli avartavaa.”

“Kurssi antoi kyllä hyvin eväitä pitkälle tulevaisuuteen kehittää itseänsä havainnointia. Kiitos siitä.”

“Haluan suositella mindfulness-kurssia asiantuntijoille, esimiehille ja asiakaspalvelutyötä tekeville.”

“Sisältö oli suunniteltu hyvin, tapamiset etenivät loogisesti ja ajankäyttö oli sopiva, tilaa myös keskustelulle.”

“Tietoisuus omista tunteista ja kärsivällisyys parani selkeästi.”

“Konkreettiset harjoitukset olivat hyödyllisiä sekä sallivan myötätunnon asenteen merkitykseen havahtuminen! “Hankalien ja myönteisten tunteiden teoria oli hyvä.”

“Kurssi oli erittäin hyvin suunniteltu. Käytännön harjoitukset ja keskustelut olivat antoisimpia. Oli siis erittäin hyvä, että aina oli jätetty reilusti aikaa keskustelulle.”

“Opin myötätuntoa itseä kohtaan.”

“Keskittyminen ja läsnäolo parantui.”

“Tulen soveltamaan myötätuntoajattelua työelämässä.”

“Opin muistamaan, että harjoitukset voi tehdä myös paikassa ja hetkessä, jonka ei heti ajattelisi siihen soveltuvan esim. vaunuja työntäessä kauppamatkalla jne.”

“Olet Aleksi todella valovoimainen kouluttaja. Kiitos suuri!”

“En tiennytkään, että Mindfulness voi olla näin hauskaa!”

“Niin yksinkertaista, mutta vaikeaa. Aleksin vetämä mindfullness-kurssi on ollut tässä oman (ja muiden) mielen johtamista opetellessa avainasemassa.”

“Pääsen viettämään ystävänpäivän iltaa ihan parhaassa seurassa mindfulness-kurssilla. Ystävänpäivän joogaa. Meillä ainakin on ollut tosi hauskaa ja ihan huippua, stressi ja ahdistus ovat lievittyneet jo kahdessa viikossa huomattavasti. Suosittelen täydestä sydämestäni kaikille!”

“Murehtiminen väheni ja myötätunto itseä ja muita kohtaan kasvoi.”

“Käytännön harjoitukset ja kokemusten jakaminen muiden kanssa antoi hienoja oivalluksia.”

“Persoonallisuutesi on tosi iso voimavara.”

“Suuret kiitokset kurssistasi. Minusta kurssisi oli hyvä ja oli mukavaa, että sulla oli myös sitä teoriapuolta esitettävänä.”

“CD-harjoitukset olivat hyviä, samoin muut välitehtävät.”

“Stressinhallinnan oppiminen oli tosi hyödyllistä. Ryhmän muiden jäsenten kokemukset sai aikaan oivalluksia kuten myös harjoitukset.”

“Useat eri harjoitukset, säännölliset tapaamiset ja kokemusten jakaminen olivat kurssin tärkeintä antia.”

“Hyvä kokonaisuus ja jaksotus. Aiheet olivat mielenkiintoisia.”

“Varsinkin alkuharjoitukset toivat hyvin keskittymistä.”

“Kurssilla oli turvallinen ilmapiiri ja oli helppo jakaa kokemuksia ja ajatuksia.”

“Rauhoittuminen, myötätunto itseä kohtaan, se, että omat tunteet on omia tunteita ja niiden voi vaan antaa tulla, olla ja mennä.”

“Keep on rocking!”

“Myötätunnon lisääntyminen itseä kohtaan ja keskittymiskykyni paraneminen olivat tärkeimpiä hyötyjä.”

“Opettajan rauhallisuus helpotti harjoitusten tekoa. Hän selvitti aina asiat, jos ei heti tiennyt vastausta.”

“Tapaamiset sujuivat hyvin ja oli hauska huomata miten ryhmä rentoutui puhumaan kurssin edetessä.”

“Tiedostan nyt paremmin paikat missä “suoritan” liikaa. Nyt voin valita viisaammin!”

“Tunnetilojen hyväksyminen ja luovuuden lisääntyminen olivat minulle tärkeitä havaintoja itsestäni. Pienet läsnäolon hetket kiireen keskellä ovat hyödyllisiä.”

“Oikein kattava paketti erilaisista aihe-alueista. Varmasti kaikille jotain tärkeää löytyi.”

“Opin vihdoin syömään hitaammin.”

“Luentosi ja aikaansaamasi keskustelut olivat erittäin valaisevia ja mielenkiintoisia. Teit vaikutuksen myös aidolla omalla “uskollasi” ja innostuksellasi asiasta.”

“Aion käyttää mindfulnessia johtoryhmämme toiminnan kehittämisessä.”

“Sain uusia ideoita läsnäoloon ja johtamiseen.”

“Positiivinen ja innostava asenteesi oli hyvin sopusoinnussa aiheen kanssa. Hymysi tuki kokonaisuutta ja osasit pitää kevyen tunnelman huumorin avulla.”

“Miten paljon enemmän elämästä voikaan saada irti kun on läsnä hetkessä eikä omissa mietteissä kokoajan.”

“Kiitos esityksestäsi Aleksi. Oli mielenkiintoista kuulla tieteellisten tutkimusten kertomista hyödyistä Mindfulness-harjoituksista. Linkitit kivasti käytännön esimerkkejä miten Mindfulnessia voi hyödyntää työelämässä.”

“Aion opiskella mindfulnessia ja viedä sitä asiaa aina kuin voin esimiehelle sekä käyttää itse joka päivä.”

“Oman työn tauottaminen on tärkeää sekä Mindfulness-taitojen vahvistaminen.”

“Mindfulness on asia mitä haluan ottaa mukaan esimiesryhmiin.” “Tutkimus keskittyneen mielen mahdollistamasta onnellisuudesta puhutteli.”

“Vien tätä viestiä eteenpäin organisaatiossani.”

“Hyvää asiaa itselle työhön ja siviiliin.”

“Aihe oli mielenkiintoinen ja esitys hyvä. Antoi paljon uutta ajateltavaa ja perspektiiviä.”

“Sain ideoita itseni johtamiseen. Mindfulnessia lisää!!!”

“Rusinan syöntiharjoitus oli pysäyttävä. Miten onkaan mahdollista, että yhdessä rusinassa on niin paljon makua ja siitä riittää pureskeltavaa kun on läsnä ja keskittyy. Rusina tuntui myös täyttävän!”

“Tykkäsin harjoituksesta missä käytettiin eri aisteja. Aluksi tämä tuntui hankalalta, mutta sitten pääsin hyvin mukaan. Yllättävää miten tämä rauhoitti ja rentoutti, vaikka harjoitus oli lyhyt eikä rentoutuminen ollut tavoitteena.”

Lisää mindfulness-suosituksia löytyy täältä.
 

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app


Mindfulness-verkkokurssi ja -mobiilisovellus (8 viikkoa) suositukset

"Tähänastisista rauhoittumisharjoituksistani nimenomaan mindfulness on kolahtanut selkeästi parhaiten. Miksi? Siksi, että siihen ei tarvita tunnin joogatuntia, muutama minuutti riittää. Siksi, että siinä ei ole varsinaista tavoitetta, minun ei tarvitse tulla paremmaksi siinä. Siksi, että mindfulnessin voi löytää omasta arjestaan, jolloin sitä ei tarvitse erikseen sovittaa omaan elämäänsä. Mindfulness on asenne."
Susanna Isohanni, Johtava viestintäkonsultti Paremmaksi tyypiksi -blogissaan

"Vaikka Mindfulness on minulle tuttua, katsoin silti videot pariin kertaan, koska pidin kurssista. Mielestäni Aleksi on hyvin jakanut aiheet omille kerroilleen ja materiaali tukee hyvin opiskelua. Materiaali on myös kiva kun sen pystyy tulostamaan ja käymään uudelleen asioita läpi sen kanssa. Pidän myös videoista siksi, että ne on kuvattu luonnossa kaikkine luonnon äänineen ja kauniine maisemineen."
Anna Andersén psykologi, tietoisuustaitovalmentaja

"Kiitän omalta osaltani kahdeksan viikon harjoituksista. Mietin silloin pari kuukautta sitten lähdenkö viikonloppu mindfullness kurssille vai otanko tämän nettikurssin. Voin sanoa nyt että varmasti sain enemmän tästä kurssista kuin olisin saanut viikonlopun lähikurssista.
Tämä on tosi hyvä idea, sain tehdä harjoitteet silloin kuin se minulle sopi. Harjoitukset olivat monipuolisia, videoesitys luonnonhelmassa jo sinänsä oli rauhoittava. Pidin myös siitä pitkästä joogasta. Nyt minulla pitäisi olla jotain kehitettävää mielessä vaan ei ole kun tämä kokonaisuudessaan oli niin loistava. Linkit ym. kirjavinkkaukset koin myös hyödylliseksi koskapa kiinnostus mindfullnesia kohtaan kasvoi.
Olen saanut apua nimenomaan työhön ja siellä koettuihin vastoinkäymisiin erityisesti paniikin kaltaisissa tilanteissa kuin myös selvästi vaikuttanut myönteisesti minun hätäilyyn ja huolehtimiseen omien jo aikuisten lasteni takia."
Raija Hallikainen

"Hei ja kiitos videokurssista! Videoita oli mukava seurata, niiden tempo oli mukavan leppoisa ja tunnelma positiivisen kannustava. Harjoitukset olivat mukavan vaihtelevia ja aloittelijalle sopivan mittaisia, joten niistä jokainen varmasti löytää omaan harjoitteluunsa sopivat harjoitteet. Lämmin kiitos vielä kerran."
Pauliina Savolainen

Lämpimät Kiitokset kurssista :) Suosittelen lämpimästi!
Merja Sjöman

"Videoiden teemat olivat hyvin valittuja ja innostavia sekä harjoitukset olivat sopivan mittaisia. Mahtavaa, että videot on kuvattu luonnonhelmassa! Aleksilla on innostava ja motivoiva tapa kertoa asiaansa, joka tuo mukavalla tavalla mindfulnessin entistäkin lähemmäs tavallista arkea. Kurssin aikana oivalsin omien reaktioideni automaattisuuden ja kuinka tärkeä on pysähtyä hetkeksi ensimmäisen tunteen ja toiminnan välissä."
Virpi Nykänen

"Kiitokset erinomaisesta verkkokurssista! Rautaisannos mindfulnessia miellyttävässä paketissa! Katsottavissa ja kuunneltavissa juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Hyvät ohjeet ja oheismateriaalit. Runsaasti linkkejä.
Luennot ovat selkeitä ja ne on esitetty mukavan rennosti. Niitä on miellyttävä katsella ja kuunnella. Kesäiset maisemat ja lintujen laulu loivat rentouttavan tunnelman.
Harjoitukset ovat helposti omaksuttavia ja opetuksia on helppo ryhtyä soveltamaan jokapäiväiseen elämään. Olen tosi iloinen, että löysin kurssisi netistä. Voin vilpittömästi suositella sitä."
Eläkkeellä oleva yrittäjä


MINDFULNESS-VERKKUKORSSI CASE

Kurssin hyödyllisyys sinulle, asteikolla 0-10? 
9

Mitkä olivat tärkeimpiä hyötyjä? 
Kuuntelen enemmän itseäni päätä sekä kehoa. En ole enään niin ankara itselleni ja yritän päästä itseni “piiskaamisesta” työssä ja vapaa-ajalla, koska siitä ei ole mitään hyötyä vaan päinvastoin. Muutenkin koetan katsoa asioita enemmän ulkopuolelta ja arvottamatta niin herkästi. Jooga voi vitsi, en ole ennen venytellyt kunnolla ja nyt teen joogan 2-3 krt viikossa videon pohjalta, aivan huippua… kuuntelin myös itseäni ja vähensin kahvin juontia ja jätin Cola juomat pois ;-)

Kuinka tyytyväinen olet kurssiin, asteikolla 0-10? 9,5
Kuinka hyvin kurssin sisältö oli mielestäsi suunniteltu? Ihan hyvin, erityis plussaa, että tämä on verkkomateriaalia, vaimo tekee vuorotyötä ja pitää lasten hoito pystyä järjestemään jne… sanotaan niin, että ajan käyttöäkin tulee aina vähän miettiä…

Mikä toimi erityisen hyvin – sai aikaan oppimista, oivallusta, muutosta?
Myötätunto ja jooga

Mies, Kuopio

Lue lisää mindfulness-verkkokurssin ja -mobiilisovelluksen (8viikkoa) suosituksia täältä.

 

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app


Mindfulness työpäivä -verkkokurssi ja -mobiilisovellus suositukset

"Teen harjoituksia mielellään työpäivän aikana ja jälkeen. Mieli rauhoittuu ja työasiat unohtuvat. Myös niska- hartiaseudun kiputilat helpottuvat, kun keskityn työpäivän ohessa työasentooni. Nyt lähden hymy huulilla kohti kotia. :-)"
Virpi Salminen, Tampere

"Harjoitusten myötä keskittyminen on parantunut merkittävästi ja hallinnan tunne kasvanut. Tästä on hyvä jatkaa!"
Milla Wiinikka

"Olen koittanut laajentaa harjoituksia erilaisiin toimiin, ja usein näistä saa rauhoittumisen ja hyvänolon tunteen, vaikka ajatukset harhailisivatkin."
Tomi, Vantaa

"Kurssi on auttanut palauttamaan mieliin taas nämä arjen pienet jutut, joilla mindfulnessia voi harjoittaa oman elämän virrassa pysähtyen havainnoimaan itseään ja elämän ihmeellisyyksiä. Sinä itse olet sitä mistä puhut, sitä arvostan. Pidän erityisesti rehellisestä ja innostavasta tavastasi puhua näistä asioista. Sinä todella olet aidosti läsnä ja sen aistii myös näiden videoiden välityksellä. Kiitos Aleksi!"
Maarit Tiililä, Kauniainen 

"Olen huomannut, miten paljon hienoja juttuja elämässäni tapahtuukaan, kunhan vain olen mukana nykyhetkessä :-)"
Hannamaria Potila

"Työhyvinvointi osio vaikutti sellaiselta, joka olisi helppo viedä työpäivän arkeen. Aika ajoin näin hetkiseksi pysähtyä aistimaan, kuulemaan mitä minulle ja muille meillä työyhteisössä kuuluu. Säännöllisesti toteutettuna varmaan herkistyy aistimaan entistä tarkemmin mitä minä tai muut tarvitsemme juuri tällä hetkellä, mikä lisäisi meidän hyvinvointia, mitkä sanat/teot olisivat juuri nyt tarpeellisia. Mitä oikeasti juuri nyt on tapahtumassa..."
Eeva-Maija Salo

"Olen oppinut ottamaan itselleni pieniä omia läsnäoloja ja tämä tuonut lisää energiaa!! Keskityn meneillään olevaan, en enää yritä niin mahdottomasti tehdä kymmentä asiaa yhtä aikaa!! Läsnäololla pysyy "hermotkin kasassa" ylienergisten lasten kanssa. Siis lapsetkin hyötyvät!! Kiitos Aleksi... tämä on ollut minulle herättävää... jatkan harjoituksia!!"
Helena Saarimäki

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app