Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

Mindfulness-verkkokurssi ja mindfulness-mobiilisovellus (8 viikkoa) suositukset jatkuu...

"Videoiden harjoitteiden avulla olen huomannut kuinka hengittäminen vaikuttaa ihan kaikkeen - kuinka paljon merkitystä sillä on itsensä rauhoittamisen ja kropan jännitystilojen synnyssä. Ja kuinka vaikeaa on näin yli nelikymppisenä alkaa opettelemaan oikeaa hengitystekniikkaa kun vatsaa on vetänyt sisään koko ikänsä ja hengittänyt vain keuhkojen yläosalla. Huomannut myös kuinka järkyttävän jännittyneessä tilassa vartaloni normaalissa arjessakin on. Ja oivaltanut kuinka pysähtymiset hetkeen tuovat rentoutta. Ainakin hetkeksi."

"Hyvää oli valoisat hyväntuuliset ja selkeät videot. Mahdollisuus tehdä omassa tahdissa."

"Tosi mukavat ja kauniit videot. Harjoitukset rauhallisia ja Aleksin ääni auttaa rentoutumaan harjoituksissa."

“Kaiken kaikkiaan oikein hyvä kokonaisuus!”

“Kiitokset kurssista… itse asiassa aloitin sen parin viikon jälkeen uudestaan vko:sta 1… “

"Minusta SINÄ olet hyvä ohjaaja ja kouluttaja, koska olet iloinen ja saat temmattua mukaan."

“Mindfulness-harjoitukset ovat vaikuttaneet positiivisesti päivän kulkuun. Muun muassa vuorovaikutustilanteet ja syöminen ovat parantuneet ilahduttavasti :)”

"Mun mielestä videovalmennus on todella toimiva väylä. Se sopi itselleni, koska ajan ja paikan pystyi itse valitsemaan."

“Olen vaikuttunut videovalmennuskurssistasi!”

“Sain apua nukahtamiseen – tätä hainkin kurssista.”

"Videovalmennuksen 4. viikko menossa. Kiitos miellyttävästä ja raikkaasta tyylistä, jolla kerrot asiasta ja ohjaat harjoituksia."

“Yllättävän hyvin avasi tietoisuutta itsestä, toiminnastani eri tilanteissa sekä ympärillä vaikuttavista asioista. Suosittelen muillekin äijille!”

"Se, että kerran viikossa tuli uusi video on tosi hyvä."

"Ajattelen, että haluaisin palata vielä videoiden pariin ja tehdä kertauksena juttuja. Minusta tämä on toimiva systeemi."

“Kiitos mahtavasta verkkokurssista. Se tuli tarpeeseen! Neljän pienen lapsen äidille omat, lähes päivittäiset, harjoitukset oli ihana ja tärkeä juttu, vaikka aikaa niiden tekemiseen välillä meinasikin olla vaikea löytää. Eniten ihastuin bodyscaniin, joogaan ja muihin hengitysharjoituksiin. Konkreettisena hyötynä huomasin sen, että intohimoinen suklaan, jäätelön ja karkkien syönti jäi kurssin neljänä viimeisenä viikkona kokonaan pois. Kenties mindfullnesin ansiosta. Koin myös, että pysähdyin yhä useammin miettimään läheisteni kanssa käymiä vuorovaikutustilanteita. Välillä pinna oli kireällä, välillä huomasin, että pystyin joustamaan ja osoittamaan myötätuntoa yllättävissäkin tilanteissa.”

“Minua puhutteli erityisen paljon se, että olit kuvannut videot luonnossa. Aivan mahtavaa! :)”

"Oli hyvä, että välissä oli teoriaa. Tykkäsin siitä!"

"Hmmm...sanoisin, että toimivuus asteikolla 1-10, niin minulla olisi tuo 8-9 vähintään."

“Myös mukana olevat diat ovat hyviä ja avaavat erinomaisesti kulloinkin käsiteltävää teemaa.”

"Tykkäsin siitä, että olit kuvannut luontoa ja välissä oli taukoja, joissa zoomattiin johonkin asiaan. Minusta toteutustapa oli hyvin onnistunut."

"Viikoittaiset harjoitukset olivat hyviä. Minulle herättävimpiä olivat syömiseen liittyvä harjoitus ja tee-jotain-toisin -harjoitus. Siitäkin olen löytänyt uusia näkökulmia. Esimerkkinä niinkin yksin kertainen asia kuin lehden hakeminen aamulla laatikosta. Tähän asti se on mennyt 100% autopilotilla, mutta nyt tietoisesti."

 

Mindfulness verkkokaupan kuva, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla