Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

mindfulness

MINDFULNESS

"Aleksi Litovaaran webinaari antoi konkreettisia keinoja jaksamiseen niin itselle kuin potilastyöhön. Aleksin antamia käytännönharjoitteita on helppo itse käyttää omassa arjessa. Aleksi on luennoitsijana miellyttävä ja positiivinen."
Anne Pienimaa, jäsenpalvelupäällikkö, Suomen sairaanhoitajaliitto ry

"Aleksi, without doubt can jump into any situation with a big smile on his face. What comes to our cooperation, he always managed to exceed my expectations. If you are looking for super positive person to give some extra vibes to any team or person, I would highly recommend Aleksi."
Antti Ruskeala, Head of Customer Service, Elisa Oyj

"Aleksi päätti koulutuspäivämme energisoivalla ja innostavalla otteella. Saimme monta hyvää käytännön vinkkiä ja harjoitusta hyvinvoinnin tukemiseen ja onnistumisten iloitsemiseen hektisen työn keskelle. Aleksi oli erinomainen valinta koulutukseemme. Hän sai päivän päätteeksi levitettyä hyvää mieltä, rauhoittumista ja innostettua keskittymään hyvään. Aleksi on inspiroiva ja valloittava tyyppi."
Maiju Toivonen, koulutussuunnittelija, Tehy ry

”Kiitokset toisenlaisesta tiimipäivästä! Etsimme tapoja ajatella uudella tavalla ja Aleksin tarjoamat mindfulness-maistiaiset antoivat paljon virkistävää ajatuksen ruokaa meille tekniikan kanssa ahertaville. On aina ilo nähdä todellinen ammattilainen työssään - sellainen Aleksi kyllä on!”
Anna-Leena Ruuth, tietohallintojohtaja, Metsähallitus

"Mindfullnessista olen kuullut vain positiivista palautetta ja muutamat ovat aktiivisesti saneet tästä apua itselleen. Kiitokset vielä sinulle hyvästä tietopaketista ja aurinkoa :)"
Asta Kivi, Office Assistant, Helsinki Business Hub

Kiitos todella paljon mielenkiintoisesta esityksestä. Oli hienoa huomata että olet todellinen ammattilainen tälläkin urallasi!
Kimmo Tuuha, Sourcing Category Manager, Vaisala Oyj

"Aleksi on taitava, energinen ja läsnä oleva kouluttaja joka selviää tilanteesta kun tilanteesta. Voin suositella hänen mindfulness sekä esimiesvalmennuksiaan lämmöllä."
Linda Rautanen, HR Manager, Knowit Oy

”Lämpimät kiitokset mindfulness-luennostasi. Erityisesti oma esimerkkisi aurinkoisena ja tasapainoisena persoonana ohjasi meitä luentosi ja harjoitteiden lisäksi oikealle polulle rentoutumisen ja tasapainoisen elämän etsimisessä.”
Raisa Rasilainen, Teollisuusalojen työttömyyskassa

”Aleksin selkeät sekä käytännönläheiset esimerkit työelämän haasteista antoivat ajattelemisen aihetta itse kullekin. Pidimme siitä, että esityksen ote oli positiivinen ja jokainen sai ottaa esityksestä vastaan sen minkä katsoi tarpeelliseksi ilman valmista ajatusten tyrkyttämistä. Lyhyillä ja helpoilla harjoituksilla jokainen pääsi myös kokeilemaan mindfullnessin ideaa käytännössä.”
Mikko Kontturi, Asianajotoimisto Teperi & Co Oy

”Suuret kiitokset Aleksille mielenkiitoisesta ja innostavasta MF-miniworkshopista! Hän osasi kertoa aiheesta kansantajuisesti ja huumorilla sekä sopivasti omilla kokemuksilla höystettynä! Harjoitukset olivat ”kivoja” ja helppo muistaa myöhemmin! Suosittelen lämpimästi!”
Nina Tähtinen, asiakaspalvelu, Schaeffler Finland Oy

"Tykkäsimme tosi paljon, kiitos! Toivoimme keinoja arkipäivän kiireen ja stressin lieventämiseen ja saimme juuri sitä mitä tilasimme. Hauskoja, sopivan kestoisia ja käytännönläheisiä harjoitteita. Kivat elävät esimerkit. Mielenkiinto pysyi vireellä, vaikka oli koulutuspäivän viimeinen osio. Aleksilla on mukava esittämistapa ja miellyttävä ääni. Suosittelemme lämpimästi! Varmasti tulemme harjoituksia käytännön työn lomassa hyödyntämään."
Pirkko Bellaoui, osastonhoitaja, HUS ja Meilahden Kolmiosairaalan osasto 6A

”Suurkiitos Aleksille erinomaisesta Mindfulness-valmennuksesta, joka tarjosi sopivassa suhteessa tietoa ja konkreettisia harjoituksia. Valmennus keräsi laitoksen henkilöstöltä runsaasti positiivista palautetta. Erityisesti kehuja sai Aleksin rento, mutta asiantunteva ote valmennukseen sekä valmennuksen käytännönläheisyys.”
Liiketalouden laitos, Mamk

"Aleksi on toiminut mindfulness-asiantuntijana Valon valtakunnallisissa vaikuttamisoperaatioissa, esimerkiksi suomalaisille huippujohtajille rakentamallamme Virta - Energianpuolustuskurssilla sekä kansanedustajatapaamisissa. Palaute on ollut yksinomaan positiivista. Aleksi pystyy pelkistämään mindfulness-ajattelun olennaiset elementit innostavalla ja maanläheisellä tavalla hyvin monenlaisille yleisöille, suurille ja pienille. Se onnistuu vilpittömän olemuksen ja kovan asiantuntemuksen yhdistelmällä."
Nelli Kuokka, Director, Valo ry

"Tiimiläisille jäi kipinä mindfulness-aiheeseen ja harjoituksiin. Harjoitukset ovat mukana arjen pienissä hetkissä ja matkustaessa. Pidimme erityisesti käytännönläheisestä ja työkaluja tarjoavasta otteesta."
Ulkoasiainministeriön tiimi mindfulness-johdanto innostuspajasta

"Lämmin kiitos huippuhyvästä tilaisuudesta hetki sitten Nordeassa! Todella antoisa!"
Eeva Paakkinen, Senior Private Banker, Nordea Private Banking

"Olimme kaikki haltioissamme mindfulness-valmennuksesta. Olet loistava puhuja, rauhallinen, selkeä ja kerrot asiat perustellusti. Moni innostui, havahtui ja ryhtyi toimeen."
Leena Lakovaara, aluepäällikkö, Helsingin opetusvirasto

"Suurkiitos erinomaisesta johdatuksesta mindfulnessin maailmaan. Viimeistään harjoitukset avasivat silmät näkemään eron, mitä on olla mindful tai mindless. Ihan mieletöntä!"
Heli-Kirsti Airisniemi, viestintäjohtaja, Nasdaq Helsinki

”Halusimme antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden tutustua mindfulnessiin ja käännyimme tässä Aleksin puoleen. Mindfulness voi joistakin tuntua ”huuhaalta” mutta Aleksi teki meille selväksi, että kyse on yksinkertaisista, maanläheisistä asioista, joiden avulla jokainen meistä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Tilaisuuden jälkeen tuli runsaasti positiivista palautetta. Aleksin tapaa valmentaa kehuttiin. Lyhyiden eri harjoitusten avulla pääsimme maistelemaan mindfulnessia.”
Doris Ekholm, Henkel Norden Oy

“Mindfulness-tekniikat ovat yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista teemoista asiantuntijoiden työhyvinvoinnin tukemisessa. Aleksin kanssa järjestetty 6 viikon valmennus sai henkilöstöltämme hyvät palautteet – keskittymiskyvyn ja omien tunteiden hallinnan koettiin parantuneen merkittävästi. Urheilun maailmasta nostetut esimerkit sopivat erityisen hyvin tälle kohderyhmälle ja auttoivat oivaltamaan huippusuorituksen ja läsnäolotaitojen välisen yhteyden. Lopuksi jopa toivottiin, josko Aleksin kuvan saisi liimattua reaalikoossa hyvinvointihuoneemme seinälle jatkoharjoittelua tukemaan :)”
Johanna Pystynen, Henkilöstöjohtaja, Vincit Oy

"Kiitos meidän johtajaporukalta. Koulutus tuli meille kaikille hyvään kohtaan ja anti oli kaiken kaikkiaan erinomainen. Aleksilla on mukavan rento ja turvallisuutta luova tapa vetää ryhmää sekä hyvä rauhallinen etenemistempo."
Maarit Raitala, Aluepäiväkodinjohtaja / Pohjoinen alue, Lahti

"Valmentajana Aleksi on innostava, lämmin ja vakuuttava. Hän saa kerta toisensa jälkeen loistavat arviot valmennuksistaan, ja osallistujat myös viemään oppimansa käytäntöön valmennuksen jälkeen!"
Marika Tammeaid, Ratkaisukeskeinen valmentaja -koulutuksen johtaja, Palmenia/Helsingin yliopisto

"Yritysjohtajan työn yksi haastavimpia asioita on pystyä jakamaan huomiotaan päivän mittaan useisiin eri asioihin ja silti keskittyä kunkin asian kohdalla. Halusimme kokeilla, olisiko Mindfulness-tekniikoista apua hektisten työpäivien tauottamiseen, keskittymiseen ja palautumiseen. Aleksi Litovaaran ohjauksessa perusidea tuli tutuksi ja osallistujat kokivat voimauttavat vaikutukset välittömästi. Oli erittäin miellyttävää seurata luennoitsijaa, joka selvästikin elää itsekin, niin kuin opettaa."
Outi Huusko, puheenjohtaja, Viittomakielialan Tulkkauspalvelun Tuottajat ry

"Lämmin kiitoksemme vielä kerran luennostasi ja erinomaisista harjoituksista, joita esimiehemme voivat työpäivän lomassa hyödyntää!"
Terhi Utriainen, Director HR Finland and Nordic Zone, CWT Finland

”Kutsuimme Aleksin pitämään Mindfullness johdantoa hyvinvoinnin teemaviikolle. Hyvin käytännönläheinen, informatiivinen ja hauska sessio herätti jälkeenpäin paljon ajatuksia ja kiinnostavaa keskustelua tiimissämme. Osa tilaisuuteen osallistujista käyttää tehtyjä mindfullness harjoitteita säännöllisesti.”
RedLynx, a Ubisoft Studio

"Aleksi on pitänyt henkilöstöllemme osallistavia tilaisuuksia, joissa sai hyvän peruspaketin ja kuvan mindfulnessista. Teimme erilaisia harjoituksia, joista jokainen sai eväitä arkeen ja saimme myös kattavan paketin taustamateriaalia."
Marianne Turja, Elintarviketurvallisuusvirasto

“Aleksin mindfulness-koulutuksessa ymmärsin, että kiireisen maailman keskellä meillä on oikeasti vain tämä hetki, joka ratkaisee. Olen valmennuksen jälkeen harjoitellut mindfulnessia päivittäin paineen alla ennen esiintymistä, nukkumaan mennessä, pienen tyttöni kanssa ollessa… Mieleni seikkailee yhä, mutta olen nyt paremmin läsnä, havainnoin tilanteita ja tunnelmia eri lailla; alan päästä käsiksi ajatukseen kaikkeen vaikuttavista energioista. Pystyn tekemään päätöksiä tietoisesti enkä enää sorru tulipalon sammuttamiseen hätäratkaisuna.”
Suvi Von Becker, Business consultant, Talentree

“Kokemuksemme Aleksin vetämästä Mindfullness sessiosta osana tiimipäivää olivat loistavat. Asian esittelyn lisäksi saimme konkreettisia neuvoja hektisen työympäristön tasapainottamiseen sekä käytännön harjoitteita mukaan vietäväksi. Aleksi sai porukan mukaan aktiiviseen osallistumiseen, samalla kuitenkin huokuen vakuuttavaa rauhallisuutta. Suosittelen!”
Matti Toivonen, Head of Customer Service, OpusCapita (ent. Itella Information)

“Aleksi oli kertomassa mindfulnessin perusteista asiakkaani tilaisuudessa. Aleksi oli sisäistänyt hyvin tilaisuuden luonteen ja esiintyi sen mukaisesti rennosti mutta asiantuntevasti. Hän osasi kertoa mindfullnessista selkeästi peilaten aihetta omiin kokemuksiinsa. Aleksi on esiintyjänä energinen ja positiivinen ja voittaa yleisön puolelleen. Sujuvaa yhteistyötä kaikin puolin!”
Kaisa Neittaanmäki, Communications Consultant, PR Agency Manifesto

“Aleksi on auttanut minua ja asiakkaitamme ymmärtämään, mitä mindfulness on käytännössä. Uskon missä tahansa asiassa harjoittelun voimaan ja niin myös tässäkin. Jo pari yksinkertaista mindfulness-harjoitusta on auttanut minua nauttimaan monista arjen asioista enemmän ja myös keskittymään työssäni paremmin siihen, mitä teen.”
Ilkka Koppelomäki, yrittäjä ja valmentaja, Uskalla Innostua

"Aleksi piti hyvän, mielenkiintoisen ja ajatuksia herättävän puheenvuoron asiakastilaisuudessamme. Tilaisuuden tavoite oli tarjota osallistujille annos hyvinvointia ja rentoutumista hektisen arjen keskellä. Kiitos Aleksin asiantuntevan ja positiivisen otteen, mindfulness-kipinä tarttui meistä moneen."
Anu Laukkanen, Projektijohtaja, Viestintä Oy Drum

"Ohjaaja oli luotettava; ei tyrkyttänyt mitään mutta kaiken sai ottaa omakseen."
"Juuri tällaista tarvitsin juuri nyt ja jaksan nämä kolme viimeistä viikkoa ennen kevätjuhlaa!"
Perusopetuksen rehtorit, Helsinki


"@AleksiLitovaara @sirpa_paatero Uskon että muutkin kuin mä saivat setistäsi energiaa. Kahvilan työntekijäkin sanoi kuunnelleensa tarkasti :)"
Twitter: Laura Andersson, ‏@lauraandersson

"Huikea @AleksiLitovaara pisti porukan liikkeelle mindfulness-harjoituksillaan. #925festival pic.twitter.com/YrSM7nA08a"
Twitter:  Redesigning925, @redesigning925

"Ahdistaako töihin paluu? Kiristääkö pakkanen hermoja? Kokeile @AleksiLitovaara'n #mindfulness-vinkkejä."
Twitter: Työeläkeyhtiö Varma, ‏@varma_tweet

"Mindfulness muistuttelua mielelle ja keholle"
LinkedIn: Miia Seppi

"Technopoliksen markkinointitiimi kiittää Aleksia inspiroivasta aamupäivästä. @AleksiLitovaara @TechnopolisPlc #mindfulness"

Twitter: Tarja Repo, ‏@RepoTarja

"@AleksiLitovaara @UNICEF Kiitos, kumarrus ja kolme sisäänhengitystä ;-)"
Twitter: Suomen UNICEF ry, @unicef_fi

"Aleksi remmissä syksylläkin! #urailta "@AleksiLitovaara: @arjalindfors Mukava kuulla pos. palautteesta ja hienoa jatkaa yhteistyötä!"
Twitter: TEKin Urapalvelut, ‏@Urapalvelut

"Erinomainen #mindfulness aamu täällä Fondialla. Kiitos @AleksiLitovaara @fondia"
Twitter: Janne Ala-Sippola, ‏@Janne_AS

"Päivä täynnä läsnäoloa! ENW-päivät ja Aleksi Litovaara."
Twitter: Marko Kiema, @‏markokiema

"@AleksiLitovaara antoi eväitä työssä jaksamiseen mindfulnessin avulla. Tiedostetaan tuntemukset, keskitytään, ollaan läsnä ja pysähdytään."
Twitter: Hanna Svensson, ‏@hannapsvensson

"Hengähdä hetkeksi - tulet vahvemmaksi! Vuoden alkuun hyviä neuvoja @JoonasAleksi'n blogissa by @AleksiLitovaara"
Twitter: Anu Varis, ‏@anucorone

"Very good inflight exercises by @AleksiLitovaara in Blue Wings magazine (Janyary 2016). Sit back and relax!"
Twitter: Arja Lindfors, ‏@arjalindfors

"Oli mielenkiintoinen #urailta Täytyy kokeilla #mindfulness harjoituksia kotona ja töissä. Kiitos @TEK_akateemiset ja @AleksiLitovaara"
Twitter: Ville Viberg, ‏@VilleViberg

"@AleksiLitovaara puhuu #mindfulness'ista Classicin aamussa juuri nyt ja kello 9:n jälkeenkin!"
Twitter: Radio Classic, ‏@RadioClassicFI

"@AleksiLitovaara Niin ja tekemäsi mindfulness-harjoitus luennon alussa oli todella tehokas. Oma olo rauhottui hetkessä. Otan käyttöön. :)"
Twitter: Sonja Lahtinen, ‏@SoniaKatariina

"Katso @AleksiLitovaara'n vinkit työn ja vapaa-ajan erottamiseen. #Mindfulness on tietoista hyväksyvää läsnäoloa."
Twitter: Työeläkeyhtiö Varma, ‏@varma_tweet

"Mindfulness - miten koen myötätuntoa itseäni kohtaan @AleksiLitovaara #työnlumo"
Twitter: Ville Lintula, ‏@VilleLintula

"Tietoisuus: ajatus, tunne ja toiminta tässä ja nyt, vertaamatta, uteliaana @AleksiLitovaara #mindfulness #työnlumo"
Twitter: Mercuri Finland, ‏@Mercuri_Finland

"Mitä #mindfulness on? @AleksiLitovaara kertoo #Amandat #JCIFI"
Twitter: JCI Havis Amanda, ‏@JCIHavisAmanda

"Kiireinen viikko? Ota käyttöön @aleksilitovaara'n #mindfullness-vinkit #työkykyjohtaminen"
Twitter: 
Työeläkeyhtiö Varma, ‏@varma_tweet

"Kun mieli on täynnä, on hyvä pysähtyä. Katso mitä @AleksiLitovaara kertoo mindfulnessin vaikutuksesta #työteho'on."
Twitter: Ilmarinen, ‏@ilmarinen_tweet

"@AleksiLitovaara Mindfulness tuo läsnäoloa ja on keino parantaa työmuistia, keskittymiskykyä ja keskittymistä asiaan kerrallaan #925festival"
Twitter: Ilmarinen, ‏@ilmarinen_tweet

"@AleksiLitovaara Are you mindful or mind full? Research on mindfulness and practical exercises to stay focused this afternoon #925festival"
Twitter: Paula Harjula, ‏@pauharj

"Mind Full or Mindful?#925Festival @AleksiLitovaara"
Twitter: Petteri Kallio, ‏@petterikallio

"Sunnuntain Viisas elämä -messuilla mm. Miia Huitti, Jukka Kuoppamäki, @AleksiLitovaara ja Miia Inkeroinen! https://www.viisaselama.fi"
Twitter: Basam Books, ‏@BasamBooks

"Mindfullness vaikuttaa hauskalta. @ReettaRaty ja @AleksiLitovaara kertovat kohta meille, mitä se on. #vaintyöelämää"
Twitter: Radio Helsinki, ‏@RadioHelsinki

Työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa tekemämme video, missä kerron mitä mindfulness on ja miten se hyödyttää työkykyäsi.


CASE: TBC Koulutus: Mindfulnesilla selkeyttä työpäivään 13.4.2021 klo 09:00-12:00

Kuinka hyödyllinen tämä moduuli oli oman työsi kannalta: 4,1 (asteikko 1-5)

"Aivan loistava tilaisuus eikä toki vähiten Aleksin takia - mahtava kaveri!"

"Tällaista toivoisi ihan kaikille etenkin näin korona-aikaan vaikka 3-4kk välein."

"Erittäin hyvä tilaisuus, ja olin positiivisesti yllättynyt miesten aktiivisesta osallistumisesta. Puhuja oli hyvin valittu, koska miehen pitämänä tämä ehkä romuttaa sellaista käsitystä että nämä Midfulness-asiat ovat vain jotain naisten tai joogien hömppäjuttuja. Tärkeä aihe tietotyössä ja mukavasti edistää myös työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista kun opitaan uusia keinoja irrottautua työajatuksista. Aleksi oli mukavan rento esiintyjä."

"Toimi hyvin myös teamsissa, monipuolisia harjoituksia ja hyvä johdanto aiheeseen."

"Positiivinen ja iloinen kouluttaja- positiivisuus tarttuu :)"


CASE: Mindfulness esimiestyön tukena työpaja (Terveydenhuollon esimiehille, 2,5 h)

87% piti työpajan työtapoja hyvinä

90% piti käsiteltyjä asioita mielenkiintoisina

94% koki käsitellyt asiat tärkeiksi

84% koki työpajan olleen hyödyllinen omien työtehtävien kannalta

Mindfulness esimiestyön tukena työpajasta sanottua:

"Olin etuoikeuttu kun pääsin tähän työpajaan. Sisältö oli herättelevä ja mielenkiintoinen. Voin suositella jatkoon muillekin esimiehille työkaluksi."

"Tämä oli hyvä työpaja, sai selviä ja suoria toimintaohjeita ja uutta ideaa, joita voi viedä työyhteisöön suoraan."

"Työpaja oli aivan mahtava, lämmin kiitos! Sain tästä hienoja työvälineitä niin arkeen ja työhön."

"Tämä oli erittäin hyvä työpaja, ylitti odotukseni."


CASE: Työtyytyväisyyttä ja keskittymiskykyä mindfulnessin avulla luento (Diplomi-insinööreille2,5 h)

Asteikko: 1=Ei lainkaan samaa mieltä, 5=Täysin samaa mieltä

Sain kiinnostavaa tietoa 4,2

Valmentaja oli osaava 4,3

Kannatti osallistua 4,3

Työtyytyväisyyttä ja keskittymiskykyä mindfulnessin avulla luennosta sanottua:

"Selkeäsanainen esiintyjä, joka ei tyrkyttänyt asiaansa, vaan osasi suhteuttaa oman kokemuksensa siihen, mitä kuulijoille tarjosi."

"Ohjelma oli sopiva sekoitus, vähän "teoriaa" mindfulnessista ja monta harjoitusta. Valmentaja selvästi toteutti itse kertomaansa, joten se teki asian uskottavaksi."

"Käytännön mindfulness-harjoitukset olivat hyviä, niistä tuli virkistynyt olo. Puhuja rajasi aiheen selkeästi ja osasi pitää rönsyt erillään."

"Harvoin olen viime aikoina nukkunut yhtä hyvin kuin luennon jälkeisenä yönä. Ei tarvinnut miettiä työasioita aamuyöllä."


CASE: Työn LUMO - Business kohtaa kulttuurin -seminaari 28.4.2015 oopperassa (#työnlumo)

Mindfulness ja uudet näkökulmat itsensä johtamisessa -luennosta sanottua:

"Otan mindfulness-metodin käyttöön, positiivinen hyvä esitys"

"Uusi ja mielenkiintoinen aihe, hyvät harjoitukset"

"Mielenkiintoinen, herättävä"

"Hyödyllinen, vapauttava, iloa antava"


Mindfulness uusiutumiskyvyn ja palautumisen vahvistajana valmennuksen palautteita:

"Minusta esitys oli mielenkiintoinen, kun en tiennyt aiheesta etukäteen mitään. Aleksi selvensi minusta hyvin homman jujua varsinkin vastaamalla kysymyksiin. Tehdyt harjoitukset olivat ilman muuta hyvä osa luentoa."

"Mielestäni tosi sympaattinen tilaisuus. Tykkäsin esiintyjän rauhallisesta ja käytännönläheisestä tyylistä, jossa aina välillä pilkahteli leppoisa huumori. Kiva myös, että hän sanoi suoraan, jos ei tiennyt jotain (aika harvinainen taito nykyään). Mindfulnessista tuli sopivasti perustietoa, sen varassa uskaltautuu tarvittaessa ilmoittautumaan jollekin peruskurssille."

"Hyvä luento, lisää vastaavia! erinomaisen hyvää se että tehtiin itse harjoituksia, näin ne jää päähän ja tulee itsekin tehtyä, varsinkin iltaisin että rauhoittuu nukkumaan.Toki itse asia ei ole uusi, vastaavanlaisia menetelmiä on useita, mutta muistuttamalla mieliin mitä/miten itse voi tehdä omaksi hyväksi, se on aina tarpeen. terkkuja Aleksille, hyvällä tiellä kulkee :)"

"Mielestäni hauska positiivinen luento, joka herätti mielenkiinnon Mindfulnessin käyttöön työelämässä keskittymiskyvyn ja jaksamisen parantamiseksi. Menetelmä vaikutti periaatteessaan hyvin simppeliltä ja helposti käytettävältä päivittäin sekä myös tuloksia antavalta."


Johdon ja HR:n seminaari – Viisas työ ja älykäs johtaminen 23.5.13

"Aleksin eka slide oli avaava, pitää pyrkiä muutama kerta päivässä tuohon harmonisempaan tilaan."

"Ohjelma oli hyvin mietitty kokonaisuus ja sopi hyvin kohdeyleisölle. Litovaaran Mindfulness osuus oli hyvä ja ajankohtaan sopiva teema."

Lue lisää mindfulness-suosituksia täältä.


Mindfulness-verkkokurssi ja -mobiilisovellus (8 viikkoa) suositukset

"Tähänastisista rauhoittumisharjoituksistani nimenomaan mindfulness on kolahtanut selkeästi parhaiten. Miksi? Siksi, että siihen ei tarvita tunnin joogatuntia, muutama minuutti riittää. Siksi, että siinä ei ole varsinaista tavoitetta, minun ei tarvitse tulla paremmaksi siinä. Siksi, että mindfulnessin voi löytää omasta arjestaan, jolloin sitä ei tarvitse erikseen sovittaa omaan elämäänsä. Mindfulness on asenne."
Susanna Isohanni, Johtava viestintäkonsultti Paremmaksi tyypiksi -blogissaan

"Vaikka Mindfulness on minulle tuttua, katsoin silti videot pariin kertaan, koska pidin kurssista. Mielestäni Aleksi on hyvin jakanut aiheet omille kerroilleen ja materiaali tukee hyvin opiskelua. Materiaali on myös kiva kun sen pystyy tulostamaan ja käymään uudelleen asioita läpi sen kanssa. Pidän myös videoista siksi, että ne on kuvattu luonnossa kaikkine luonnon äänineen ja kauniine maisemineen."
Anna Andersén psykologi, tietoisuustaitovalmentaja

"Kiitän omalta osaltani kahdeksan viikon harjoituksista. Mietin silloin pari kuukautta sitten lähdenkö viikonloppu mindfullness kurssille vai otanko tämän nettikurssin. Voin sanoa nyt että varmasti sain enemmän tästä kurssista kuin olisin saanut viikonlopun lähikurssista.
Tämä on tosi hyvä idea, sain tehdä harjoitteet silloin kuin se minulle sopi. Harjoitukset olivat monipuolisia, videoesitys luonnonhelmassa jo sinänsä oli rauhoittava. Pidin myös siitä pitkästä joogasta. Nyt minulla pitäisi olla jotain kehitettävää mielessä vaan ei ole kun tämä kokonaisuudessaan oli niin loistava. Linkit ym. kirjavinkkaukset koin myös hyödylliseksi koskapa kiinnostus mindfullnesia kohtaan kasvoi.
Olen saanut apua nimenomaan työhön ja siellä koettuihin vastoinkäymisiin erityisesti paniikin kaltaisissa tilanteissa kuin myös selvästi vaikuttanut myönteisesti minun hätäilyyn ja huolehtimiseen omien jo aikuisten lasteni takia."
Raija Hallikainen

"Hei ja kiitos videokurssista! Videoita oli mukava seurata, niiden tempo oli mukavan leppoisa ja tunnelma positiivisen kannustava. Harjoitukset olivat mukavan vaihtelevia ja aloittelijalle sopivan mittaisia, joten niistä jokainen varmasti löytää omaan harjoitteluunsa sopivat harjoitteet. Lämmin kiitos vielä kerran."
Pauliina Savolainen

Lämpimät Kiitokset kurssista :) Suosittelen lämpimästi!
Merja Sjöman

"Videoiden teemat olivat hyvin valittuja ja innostavia sekä harjoitukset olivat sopivan mittaisia. Mahtavaa, että videot on kuvattu luonnonhelmassa! Aleksilla on innostava ja motivoiva tapa kertoa asiaansa, joka tuo mukavalla tavalla mindfulnessin entistäkin lähemmäs tavallista arkea. Kurssin aikana oivalsin omien reaktioideni automaattisuuden ja kuinka tärkeä on pysähtyä hetkeksi ensimmäisen tunteen ja toiminnan välissä."
Virpi Nykänen


MINDFULNESS-VERKKOKURSSI - 8 VIIKKOA CASE

Kurssin hyödyllisyys sinulle, asteikolla 0-10? 
9

Mitkä olivat tärkeimpiä hyötyjä? 
Kuuntelen enemmän itseäni päätä sekä kehoa. En ole enään niin ankara itselleni ja yritän päästä itseni “piiskaamisesta” työssä ja vapaa-ajalla, koska siitä ei ole mitään hyötyä vaan päinvastoin. Muutenkin koetan katsoa asioita enemmän ulkopuolelta ja arvottamatta niin herkästi. Jooga voi vitsi, en ole ennen venytellyt kunnolla ja nyt teen joogan 2-3 krt viikossa videon pohjalta, aivan huippua… kuuntelin myös itseäni ja vähensin kahvin juontia ja jätin Cola juomat pois ;-)

Kuinka tyytyväinen olet kurssiin, asteikolla 0-10? 9,5
Kuinka hyvin kurssin sisältö oli mielestäsi suunniteltu? Ihan hyvin, erityis plussaa, että tämä on verkkomateriaalia, vaimo tekee vuorotyötä ja pitää lasten hoito pystyä järjestemään jne… sanotaan niin, että ajan käyttöäkin tulee aina vähän miettiä…

Mikä toimi erityisen hyvin – sai aikaan oppimista, oivallusta, muutosta?
Myötätunto ja jooga

Mies, Kuopio

Lue lisää suosituksia täältä.


Mindfulness työpäivä -verkkokurssi ja -mobiilisovellus suositukset

"Teen harjoituksia mielellään työpäivän aikana ja jälkeen. Mieli rauhoittuu ja työasiat unohtuvat. Myös niska- hartiaseudun kiputilat helpottuvat, kun keskityn työpäivän ohessa työasentooni. Nyt lähden hymy huulilla kohti kotia. :-)"
Virpi Salminen, Tampere

"Harjoitusten myötä keskittyminen on parantunut merkittävästi ja hallinnan tunne kasvanut. Tästä on hyvä jatkaa!"
Milla Wiinikka

"Olen koittanut laajentaa harjoituksia erilaisiin toimiin, ja usein näistä saa rauhoittumisen ja hyvänolon tunteen, vaikka ajatukset harhailisivatkin."
Tomi, Vantaa

"Kurssi on auttanut palauttamaan mieliin taas nämä arjen pienet jutut, joilla mindfulnessia voi harjoittaa oman elämän virrassa pysähtyen havainnoimaan itseään ja elämän ihmeellisyyksiä. Sinä itse olet sitä mistä puhut, sitä arvostan. Pidän erityisesti rehellisestä ja innostavasta tavastasi puhua näistä asioista. Sinä todella olet aidosti läsnä ja sen aistii myös näiden videoiden välityksellä. Kiitos Aleksi!"
Maarit Tiililä, Kauniainen 

"Olen huomannut, miten paljon hienoja juttuja elämässäni tapahtuukaan, kunhan vain olen mukana nykyhetkessä :-)"
Hannamaria Potila

"Työhyvinvointi osio vaikutti sellaiselta, joka olisi helppo viedä työpäivän arkeen. Aika ajoin näin hetkiseksi pysähtyä aistimaan, kuulemaan mitä minulle ja muille meillä työyhteisössä kuuluu. Säännöllisesti toteutettuna varmaan herkistyy aistimaan entistä tarkemmin mitä minä tai muut tarvitsemme juuri tällä hetkellä, mikä lisäisi meidän hyvinvointia, mitkä sanat/teot olisivat juuri nyt tarpeellisia. Mitä oikeasti juuri nyt on tapahtumassa..."
Eeva-Maija Salo

"Olen oppinut ottamaan itselleni pieniä omia läsnäoloja ja tämä tuonut lisää energiaa!! Keskityn meneillään olevaan, en enää yritä niin mahdottomasti tehdä kymmentä asiaa yhtä aikaa!! Läsnäololla pysyy "hermotkin kasassa" ylienergisten lasten kanssa. Siis lapsetkin hyötyvät!! Kiitos Aleksi... tämä on ollut minulle herättävää... jatkan harjoituksia!!"
Helena Saarimäkicoaching

COACHING

"Aleksi acted as my coach in the process related to my studies as a solution-oriented coach. During our process, I was able to clarify my own goals and identify the resources that I can use to achieve my goals. The atmosphere at the meetings was always inspiring and motivating."
Johanna, Solution Focused Coach

"Aleksi was an excellent mentor coach with a superb capability to encourage both professional and personal development. The process was extremely helpful and inspiring and discussions with him were a delight. Warm recommendations!"
Laura Sundell, Business Coach

"Kuuntelemalla tarkasti ja etsimällä juuri oikeat kysymykset, Aleksi onnistui auttamaan käsittelemiemme asioiden selkeyttämisessä ja kirkastamaan ajatukset uskomattoman hyvin. Coachingista oli valtava hyöty."
Elina Pohjola

"Aleksis hands-on, down-to-earth coaching style really resonates with me. He is a great listener, giving space for reflection, allowing for deep introspection, asking just the right questions to nudge you into epiphanies, while keeping the conversation and feeling light. Highly recommended for any kind of coaching, but especially for people wanting to gain clarity on deep rooted limitations and beliefs!!! 10/10"
Christoffer Weiss, The World's Premiere AudioVisual Alchemist

Osallistuimme Aleksin kolmen (90min) session mittaiseen parisuhdevalmennukseen. Ilmapiiri parisuhteessa oli tuossa kohtaa hieman etäinen ja toisia väistävä. Meillä on kolme pientä lasta ja tuntuu että yhteistä aikaa ei ole toisille ollut ja yhteinen suunta pariskuntana oli lähes kadonnut jonnekin arjen kuormittuneisuuden alle. Aleksista tuli heti olo, että hän on meidän puolella ja haluaa meille kaikkea hyvää, mikä oli aivan ihanaa ja tuli turvallinen fiilis. Aleksi osasi ohjata fokuksen aina siihen, mihin suuntaan haluamme mennä yhdessä ja sen esiin kaivaminen lähti muokkaamaan arjen toimintamalleja luonnollisesti mutta vahvasti uuteen suuntaan vaikuttaen positiivisesti koko perheen hyvinvointiin. Rakkaus, kunnioitus ja huomaavaisuus toista kohtaan kasvoivat valmennuksen aikana ja sama kehityssuunta on jatkunut vielä valmennuksen jälkeenkin josta olemme tosi kiitollisia. Tämä valmennus tuli meille todella tärkeään kohtaan. Kiitos Aleksi, olet kultaa. <3
Hannamaija ja Matias Autio

Aleksi oli valmentajien työnohjaajana sopivasti kaikkea: hän osasi kuunnella, herätellä ajatuksia, antaa ymmärrystä myös tiedon valossa ja haastaa. Hän toimi rauhallisen systemaattisesti, mutta jämäkästi. Aleksin työnohjauksen henki oli positiivinen ja jokaisesta kerrasta jäi hyvä maku suuhun, vaikka aiheet olisivatkin olleet haastavia.
Sanna Vuorinen, Koulutus- ja seuratoiminnan kehittäjä, Suomen Taitoluisteluliitto (Suositus koskee EVT:tä)

“Erityisen hyvin valmennuksessa toimi Aleksin positiivinen läsnäolo, kuuntelu ja kannustus. Coachauksen hyödyllisyydestä annan arvosanan 9 (asteikolla 0-10)."
Karri Vesa, toimitusjohtaja, Harkonsalo&Vesa Public Relations Oy

“Valmennuksen tärkeimpiä hyötyjä oli ajatuksen kirkastuminen ja pysähtyminen asioiden äärelle. Yleisarvosana valmennuksesta on 9 + (asteikolla 0-10).”
Sami Juola, CEO, Earth House Oy

Johtajan onnistumistarina

Ryhmän onnistumistarina

“Aleksin innostunut ja samalla rauhallinen valmennustyyli oli erittäin toimiva. Aleksista välittyi vahva läsnäolo, jota hän itsekin koutsaa valmennettavilleen.”
Petri Hiissa, Co-founder, Creative Director, Intoloop

"Kiitos Aleksi Litovaara innostavasta työnohjauksesta kirjoittamisen aikana."
Tiina Lehmuskoski, Kirjailija, Urheileva lapsi - vastuullinen vanhempi

“Valmennus Aleksin kanssa oli mahtava ja hyvin avartava kokemus. Aleksi auttoi löytämän selvyyden tulevaisuuden suunnitelmiin ja löysin monta ratkaisua joita aiemmin en osannut edes ajatella tarkastelevani erilaisista perspektiiveistä. Lämpimästi suosittelen kenelle tahansa joka haluaa löytää ratkaisuja elämän haasteisiin nyt.”
Jussi Tarvainen, Concept Artist, Communication Specialist


"-- Aleksin läsnäolevuudesta, taitavasta kuuntelusta, rauhallisuudesta ja oikeanlaisesta napakkuudesta haluan ehdottomasti ottaa oppia omaankin valmennustyöhöni. Tällä viimeisellä kerralla Aleksi ohjasi mulle NLP-harjoituksen, joka konkretisoi hyvän valmennuksen hyödyt parhaimmillaan: kolmessa vartissa mielen sekasotku ja "ää, en tiedä, mitä tehdä" -olo vaihtui suorastaan huvittavan kevyeksi oloksi siitä, että "hei, mullahan on itse asiassa VAIN hyviä vaihtoehtoja!--"
Facebook: Tienhaara Coaching / Johanna Ruhanen

"Kävin ensimmäistä kertaa bisnekseen liittyvässä valmennuksessa. Olin skeptinen, mutta nyt täytyy lausua lämmin kiitos @AleksiLitovaara."
Twitter: Aki Linnanahde @Linnanahde

"Walk the talk! Huimaavia ja kauaskantoisia oivalluksia w/ @AleksiLitovaara #coachingvaikuttaa #kokeilecoachia #sefe"
Twitter: Karoliina Seppälä @KaroliinaS

Nyt vietetään kansainvälistä coaching viikkoa! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan vaikkapa @AleksiLitovaara näkemyksiä!  #coachingvaikuttaa
Twitter: Tero Turunen @TeroTurunen

"#Somekuningatar'n pääkopan kunnon, henkisen kestävyyden ja matkan #kohtihuippua varmistaa @AleksiLitovaara #coaching pic.twitter.com/SfhIgVLgjW"
Twitter: Maija Ilmoniemi ‏@MaijaIlmoniemi

Johtajan onnistumistarina #coachingvaikuttaa

Lue lisää coaching suosituksia täältä.


URHEILUCOACHING

“I had the pleasure of working with Aleksi when he was doing mental training for the sports team I coach. Aleksi was very enthusiastic and really wanted the team to achieve its targets. His ability to put himself in the individual team member’s position and help them with their challenges was superb.”
Heidi Idman, Head Coach, Golden Spirit Angels – Cheerleading

"Löysin sisäisen vahvuuteni ja raikasta motivaatiota jatkaa urheilua. @AleksiLitovaara, suosittelen! #coachingvaikuttaa #kokeilecoachia"
Twitter: Aapo Summanen ‏@AapoSummanen

“Valmennuksien jälkeen olin erittäin rauhallisin mielin kisassa ja nyt itseluottamus oli kohdallaan. Paremmin ei olisi voinut mennä: aika-ajon paalut, pre finaalin voitto ja finaalin voitto.”

“Kiitos vielä tosi paljon kauden aikana tehdystä yhteistyöstä, se todella on näyttänyt tuottavan tulosta, sillä viikonlopun sm ja nuorten sm kisojen saldo oli kaksi nuorten suomenmestaruutta, yksi nuorten suomenmestaruushopea ja kaksi aikuisten sm pronssia. Pää pysyi kasassa, vaikka paineet olivatkin hetkittäin todella kovat!”

“Valmennuksen ansiosta ymmärsin, miten minun pitää alkaa kehittää henkistä voimaa pystyäkseni pelaamaan tärkeät pelit aina mahdollisimman hyvällä tasolla.” “Oli ihana oivaltaa uusia asioita.”

“Aiemmin minua pelotti suorituksen aikana, enkä halunnut mennä harkkoihin. Nyt tuntuu, että harjoittelu on ihan parasta!” “harjoittelu on jo muuttunut ihan toisenlaiseksi mitä se on koskaan kohdallani ollut. Kuukauden aikana olen kehittynyt valtavasti eteenpäin.”

“Erittäin mielenkiintoista. Paljon hyviä “aseita” omaan käyttöön ja omien suoritusten parantamiseksi.”

“On ollut todella paljon apua.”

“Edistystä on tapahtunut melko ripeästi.”

“Valmennus helpotti valmistautumista peleihin ja auttoi toipumaan / hyväksymään epäonnistumiset tehokkaammin.”

“Yksi elämäni nautinnollisimmista kierroksista. Ihan hyvä tuloksellisesti mutta ennen kaikkea tunnetasolla. Vieläkin hymyilyttää. Opeistasi oli huomattavaa hyötyä.”

“Tunnit vahvistivat omia kokemuksia henkisen valmennuksen tärkeydestä (esim. mielikuvaharjoittelu).”

“Paras tähän mennessä.”

“Minulle oli hyötyä!”luennotjavalmennukset

LUENNOT JA VALMENNUKSET

"Aleksin aito inhimillinen esiintyminen. Tulin onnelliseksi kun kuuntelin näin aitoa ihmistä. Olemme töissä niin numeraalisessa ja kilpailuhenkisessä ympäristössä, että tälläinen aitous pysäyttää. Hänen kertomasta minulle jäi aitouden lisäksi onnistumisten päiväkirja. Aion ottaa tämän itselleni käyttöön."
Asiakaspalvelija, ICT-ala

"Onnistu mielikuvissa jo etukäteen ja fiilistele ja makustele onnistumisia, oli mielestäni videon parasta antia. Sitä voi hyödyntää sekä työssä, että vapaa-ajalla. Toinen hieno juttu oli rohkeus jolla hän esiintyy, positiivisuus ja sitten ne omat valinnat ja sen tekeminen mikä tuntuu itsestä oikealta. On myös kykyä tehdä tiukkoja päätöksiä haastavissa olosuhteissa."
Asiakaspalvelija, ICT-ala

"Aleksi has been a visiting trainer in our online based trainings and group coaching sessions organized in webinar format. He is an intuitive coach with a smooth presence that comes across in any format. We have been pleased with his expertise and impressed by his solid coaching skills. I am happy to recommend him as a coach and trainer in the areas of coaching and mindfulness."
Sanna Spohr, Founder and Head Trainer at Health Coach Academy

”Koronaviruksen sotkiessa ammattitaitomaajoukkueen valmentautumisen ammattitaidon EM-kilpailuihin, pääsimme Aleksin johdolla toteuttamaan mielikuvaharjoittelua webinaarissa. Tämä osoittautuikin erittäin toimivaksi tavaksi innostaa ihmisiä uudenlaiseen valmentautumiseen ja käsittelemään tilanteen aiheuttamia tuntemuksia.  Kokeilemalla harjoituksia itse pääsimme jokainen etsimään sen itsellemme sopivan tavan toimia. Aleksin aurinkoinen ja lempeä olemus saapui koteihimme netinkin välityksellä. Ihminen, joka tekee työtään suurella sydämellä, saa muutkin ihmiset hymyilemään ja nousemaan kohti aurinkoa. Lopputuloksen näemme tammikuussa 2021 kun maajoukkue pääsee kilpailemaan ja käyttämään heille kertynyttä osaamista”
Teija Ripattila, Skills Finland ry, huippuvalmennuspäällikkö, Suomen virallinen EuroSkills-delegaatti

"Aleksi, without doubt can jump into any situation with a big smile on his face. What comes to our cooperation, he always managed to exceed my expectations. If you are looking for super positive person to give some extra vibes to any team or person, I would highly recommend Aleksi."
Antti Ruskeala, Head of Customer Service, Elisa Oyj

“Aleksi on yksi vaikuttavimmista ja valovoimaisimmista valmentajista, jonka olen tavannut. Aleksin valmennuksissa kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla toisiinsa mielenkiintoiset tarinat ja omakohtaiset esimerkit sekä hänen asiantuntemuksensa ihmisen käyttäytymisestä. Aleksin energia ja positiivisuus tempaavat mukaansa, ja hänen harjoitteensa onnistumisten taitojen vahvistamiseksi pureutuvat suoraan käytäntöön ja valmennettavien hyödynnettäviksi. Aleksi on erinomainen ja tuloksia aikaan saava valmentaja sekä hyvä tyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä.”
Pasi Haaponiemi, Training Manager, AVA-instituutti

"Aleksin osuus oli innostava, ajatuksia antavaa. Keskustelut olivat kiinnostavia. Ainakin minä sai uusia suuntia kuinka toimintaa voi lähteä kehittämään. Aleksista huokui myös itse ajatellun asian kokonaisuus."
Johtajan työkalut omaan ja yhteiseen kukoistukseen -valmennuksen osallistuja

"Saamasi palaute oli erittäin positiivista ja onnistunutta. Nuoret pitivät osallistavasta luennostasi, positiivisesta asenteestasi, konkreettisista vinkeistäsi sekä innostavasta, omaan kokemukseen pohjautuvasta kerrontatyylistä. Heillä olisi ollut kiinnostusta kuunnella sinua lisääkin. Olemme todella tyytyväisiä."
Organisaatio, Helsinki

“Aleksin vetämä tiimipäivä sai koko jengiltä positiivisen palautteen. Hänen aidosti positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona sai porukan osallistumaan harjoituksiin, joiden kautta saimme uutta energiaa ja positiivista spirittiä tekemiseen. Päivä oli myös hauska, ja se lähensi tiimimme jäseniä keskenään. Suosittelen lämpimästi Aleksin valmennusta!”
Jori Manninen, Marketing Director, Pernod Ricard Finland

"Aleksi on taitava, energinen ja läsnä oleva kouluttaja joka selviää tilanteesta kun tilanteesta. Voin suositella hänen mindfulness sekä esimiesvalmennuksiaan lämmöllä."
Linda Rautanen, HR Manager, Knowit Oy

"Lämmin kiitos Aleksille ratkaisukeskeiset menetelmät - koulutuksesta! Yleisötyön johtamisen -koulutuksemme osallistujat saivat hyviä käytännön vinkkejä omaan työhöönsä. Aihe koettiin tärkeäksi ja mielenkiintoiseksi. Aleksilla on lämmin, arvostava, positiivinen ja persoonallinen ote. Suosittelen Aleksia lämpimästi!"
Mia Seppälä, projektipäällikkö, Taideyliopiston Avoin kampus (avoin yliopisto, täydennyskoulutus, yhteiset opinnot)

"Oli todella ilo seurata Aleksi Litovaaran esitystä. Hän on puhuja, jossa olemus ja puhuttava asia yhdistyvät samaan aikaan. Miellyttävä luennoitsija ja kouluttaja."
Henrik Honkanen, sairaalapastori, Hyks Jorvi Espoo


"Sydämellinen Aleksi Litovaara toi inspiroivia ajatuksia onnistumisen välineiksi Yhteys-konferenssin päätöspuheenvuorossa..."
LinkedIn: Laura Hassel, Marketing Manager at Wakaru Oy

"#matkallahuipulle aamiaisseminaarista reput täyteen eväitä."
Twitter: Petri Väyrynen, @petrivayrynen

"Big thanks to @AleksiLitovaara for sharing the tips&tricks for successful mindset with @FSecure Fellows! Smile!!!"
Twitter: Johanna, @SwitchonPeople

"We learned concrete methods to cope with pressure, thanks @AleksiLitovaara! #FSecure #BigSmile"
Twitter: Marjaana Virkkala, @m_marjaana

"Hymyilevä @AleksiLitovaara Stora Enson Anjalankosken tehtailla tänään. Konkreettisia vinkkejä omaan hyvinvointiin #paljoltiasenteestakiinni"
Twitter: Mari-Anne Tamminen, ‏@MATamminen

"Mitä tarkoittaa työpäivän rajat ja riittävän hyvä työpäivä?" by @AleksiLitovaara on @LinkedIn"
Twitter: Tuula Colliander, ‏@CollianderTuula

"Olipa meillä aikamoinen livestudio aamu! Mielen ja kropan hyvinvointia. Kiitos @AleksiLitovaara ja Joni Väänänen!"
Twitter: Aleksi Lehtola, ‏@DigiAllu

"@AleksiLitovaara kiitos urailta valmennuksestasi :) Hyvää palautetta ropisee..."
Twitter: Arja Lindfors, ‏@arjalindfors

"Mitä jos oikeasti eläisit niinkuin haluat ? Tässä yksi polku sitä kohti :)"
Twitter: Månna Godenhjelm, ‏@mannagodenhjelm

"Hyvä olo jäi päivän päätteeksi. Kiitos siitä @AleksiLitovaara #kaiku2015"
Twitter: Raquel Benmergui, ‏@RBenmergui

"Excellent day w/ #KrisseLipponen & @AleksiLitovaara on #positivepsychology & #mindfulness"
Twitter: Heini Hult, ‏@heinihm

"Oli mukava tavata @AleksiLitovaara ja kuulla esityksesi eilen #Perheyritystenliiton Pelko ja päätöksenteko -seminaarissa. #Eskimo #PL"
Twitter: Peter Fredman, ‏@peterfredman

"Listen to "Grow your courage". Itw w/ .@AleksiLitovaara https://www.timetoshinepodcast.com/aleksi-litovaara-grow-your-courage/ … #publicspeaking #snowboarder #NLP"
Twitter: Oscar Santolalla, ‏@osantolalla

"Tupa täynnä #urailta @TEK_akateemiset puhujana Aleksi Litovaara https://instagram.com/p/yrx0sWS2-j/"
Twitter: Sami Hokkanen, ‏@HokkanenSami


Valmennustyöpaja-Case

Restel Management Trainee, päätösjakso Workshop Kouluttajan asiantuntijuus ja kouluttajataidot (1-5) vastausten keskiarvo 5,00.

Kommentteja:

"Oli mukavaa, että käytettiin vaihtelevia toimintatapoja – osallistuttiin Workshopiin aktiivisesti."

"Sain ideoita siihen, miten voin vaikuttaa omaan käyttäytymiseen."

"Mahtavaa, että Aleksi toi esimerkkejä omasta elämästä esitykseen."

"Hyvä ja iloinen esiintyjä, jota on miellyttävä kuunnella. Urheilutausta antaa mainion ja konkreettisen pohjan menestymisluennoille."

"Mahtava päätös koulutukselle. Loistavaa ja innostavaa!"

"Loistava päätös tälle 1,5 vuodelle. Innostava ja kannustava kouluttaja. Hyviä vinkkejä tulevaisuuteen ja arkeen työssä."

"Upea lopetus ohjelmalle. Konkreettisia esimerkkejä. Positiivisuus, rohkeus, oma asenne ja suhtautuminen asioihin, erilaiset harjoitukset. Workshop antoi luottoa lisää omaan itseen ja omaan tekemiseen. Kiitos!"

"Hyvä lopetus RMT-uralle! Hieno aihe, hyviä konkreettisia tosi elämän esimerkkejä."

"Aleksi vei esityksen hyvin oman esimerkkinsä kautta. Esityksen pääpointit tulivat hyvin esille. Esitys ei rönsyillyt, vaan oli ytimekäs. Vinkit olivat käytännönläheisiä. Koulutus oli vuorovaikutteista."

"Positiivinen ja reipas esiintymistyyli. Pidän siitä, että esityksessä korostettiin positiivisuuden merkitystä elämässä eteenpäin menemisessä."


Konferenssi-Case

Yhteys asiakaspalvelukonferenssi 2018

Palautteita Wakaru Oy:n järjestämän koferenssin puheenvuorosta: Onnistumisen muskelin kasvattaminen - parasta peliin puristamatta

Arvio puhujasta (1-5): 4,5

Arvio esityksestä: 4,11

"Aivan ihania käytännön harjoituksia."

"Todella hyvä puhuja, osasi innostaa yleisöä"

"Erinomaisia työkaluja. Aleksi antoi ajattelemisen aihetta. Myös paljon linkkejä / osoitteita josta saa lisää tietoa."

"Energiatasot ja akkujen lataustykalut tärkeita"

"Ihanan iloinen ja energinen esiintyjä!"


Luento-Case

Palautteita Tornator Oyj:n henkilöstölle pidetystä 1 h luento: Myönteisten tunteiden voima – onnistun ja innostun:

"Litovaara toi esityksessään hyvät opit tietoisuustaidon lisäämisestä. Kohderyhmänä metsäammattilaiset ovat varmasti erittäin haastava, mutta näitä oppeja olisi jokainen syytä hyödyntää työelämän pyörteissä. Toivottavasti kaikki ottaisivat oppia. Esiintyjänä Litovaara on rautainen ammattilainen. Kiitettävän puolelle lipsahtaa tämä ja päivän kevennyksenä erittäin hyvään väliin sijoitettu."

"Hyvä mikä hyvä. Tällainen naminami tekee hyvää Tornatorin heittäytyjähenkilöstölle, eli 8+."

"Mukava ja ajatuksia tukeva esitys. Arvosana 9."

"Innostava, mutta ei tekopirteä. Oikein hyvä ja antoi ajateltavaa. 9"

"Kun/vaikka hän puhui kevyen sujuvasti ja hymyillen, niin kaikki mitä sanoi, oli asiaa. Pani ajattelemaan. Hyvä esitys.!"


Luento-Case

Kansainvälisessä yrityksessä pidetty 1 h luento: Yhdessä menestyminen – kaverilta oppiminen (arviointi 1-5)

Tilaisuuden sisällöllinen anti ja hyödyllisyys, keskiarvo: 4,4
Asiantuntijan ammattitaito, keskiarvo: 4,6
Asiantuntijan esitystapa, keskiarvo: 4,8

Lue lisää luennot ja valmennukset suosituksia täältä.