Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

Mindfulness-verkkokurssi ja -mobiilisovellus (8 viikkoa) suositukset

"Tähänastisista rauhoittumisharjoituksistani nimenomaan mindfulness on kolahtanut selkeästi parhaiten. Miksi? Siksi, että siihen ei tarvita tunnin joogatuntia, muutama minuutti riittää. Siksi, että siinä ei ole varsinaista tavoitetta, minun ei tarvitse tulla paremmaksi siinä. Siksi, että mindfulnessin voi löytää omasta arjestaan, jolloin sitä ei tarvitse erikseen sovittaa omaan elämäänsä. Mindfulness on asenne."
Susanna Isohanni, Johtava viestintäkonsultti Paremmaksi tyypiksi -blogissaan

"Vaikka Mindfulness on minulle tuttua, katsoin silti videot pariin kertaan, koska pidin kurssista. Mielestäni Aleksi on hyvin jakanut aiheet omille kerroilleen ja materiaali tukee hyvin opiskelua. Materiaali on myös kiva kun sen pystyy tulostamaan ja käymään uudelleen asioita läpi sen kanssa. Pidän myös videoista siksi, että ne on kuvattu luonnossa kaikkine luonnon äänineen ja kauniine maisemineen."
Anna Andersén psykologi, tietoisuustaitovalmentaja

"Kiitän omalta osaltani kahdeksan viikon harjoituksista. Mietin silloin pari kuukautta sitten lähdenkö viikonloppu mindfullness kurssille vai otanko tämän nettikurssin. Voin sanoa nyt että varmasti sain enemmän tästä kurssista kuin olisin saanut viikonlopun lähikurssista.
Tämä on tosi hyvä idea, sain tehdä harjoitteet silloin kuin se minulle sopi. Harjoitukset olivat monipuolisia, videoesitys luonnonhelmassa jo sinänsä oli rauhoittava. Pidin myös siitä pitkästä joogasta. Nyt minulla pitäisi olla jotain kehitettävää mielessä vaan ei ole kun tämä kokonaisuudessaan oli niin loistava. Linkit ym. kirjavinkkaukset koin myös hyödylliseksi koskapa kiinnostus mindfullnesia kohtaan kasvoi.
Olen saanut apua nimenomaan työhön ja siellä koettuihin vastoinkäymisiin erityisesti paniikin kaltaisissa tilanteissa kuin myös selvästi vaikuttanut myönteisesti minun hätäilyyn ja huolehtimiseen omien jo aikuisten lasteni takia."
Raija Hallikainen

"Hei ja kiitos videokurssista! Videoita oli mukava seurata, niiden tempo oli mukavan leppoisa ja tunnelma positiivisen kannustava. Harjoitukset olivat mukavan vaihtelevia ja aloittelijalle sopivan mittaisia, joten niistä jokainen varmasti löytää omaan harjoitteluunsa sopivat harjoitteet. Lämmin kiitos vielä kerran."
Pauliina Savolainen

Lämpimät Kiitokset kurssista :) Suosittelen lämpimästi!
Merja Sjöman

"Videoiden teemat olivat hyvin valittuja ja innostavia sekä harjoitukset olivat sopivan mittaisia. Mahtavaa, että videot on kuvattu luonnonhelmassa! Aleksilla on innostava ja motivoiva tapa kertoa asiaansa, joka tuo mukavalla tavalla mindfulnessin entistäkin lähemmäs tavallista arkea. Kurssin aikana oivalsin omien reaktioideni automaattisuuden ja kuinka tärkeä on pysähtyä hetkeksi ensimmäisen tunteen ja toiminnan välissä."
Virpi Nykänen

"Kiitokset erinomaisesta verkkokurssista! Rautaisannos mindfulnessia miellyttävässä paketissa! Katsottavissa ja kuunneltavissa juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Hyvät ohjeet ja oheismateriaalit. Runsaasti linkkejä.
Luennot ovat selkeitä ja ne on esitetty mukavan rennosti. Niitä on miellyttävä katsella ja kuunnella. Kesäiset maisemat ja lintujen laulu loivat rentouttavan tunnelman.
Harjoitukset ovat helposti omaksuttavia ja opetuksia on helppo ryhtyä soveltamaan jokapäiväiseen elämään. Olen tosi iloinen, että löysin kurssisi netistä. Voin vilpittömästi suositella sitä."
Eläkkeellä oleva yrittäjä


MINDFULNESS-VERKKUKORSSI CASE

Kurssin hyödyllisyys sinulle, asteikolla 0-10? 
9

Mitkä olivat tärkeimpiä hyötyjä? 
Kuuntelen enemmän itseäni päätä sekä kehoa. En ole enään niin ankara itselleni ja yritän päästä itseni “piiskaamisesta” työssä ja vapaa-ajalla, koska siitä ei ole mitään hyötyä vaan päinvastoin. Muutenkin koetan katsoa asioita enemmän ulkopuolelta ja arvottamatta niin herkästi. Jooga voi vitsi, en ole ennen venytellyt kunnolla ja nyt teen joogan 2-3 krt viikossa videon pohjalta, aivan huippua… kuuntelin myös itseäni ja vähensin kahvin juontia ja jätin Cola juomat pois ;-)

Kuinka tyytyväinen olet kurssiin, asteikolla 0-10? 9,5
Kuinka hyvin kurssin sisältö oli mielestäsi suunniteltu? Ihan hyvin, erityis plussaa, että tämä on verkkomateriaalia, vaimo tekee vuorotyötä ja pitää lasten hoito pystyä järjestemään jne… sanotaan niin, että ajan käyttöäkin tulee aina vähän miettiä…

Mikä toimi erityisen hyvin – sai aikaan oppimista, oivallusta, muutosta?
Myötätunto ja jooga

Mies, Kuopio

Lue lisää mindfulness-verkkokurssin ja -mobiilisovelluksen (8viikkoa) suosituksia täältä.

 

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app