Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Tapahtumat


Irti peloista ja kohti unelmia -juhlaseminaari 6.11.2021

Irti peloista ja kohti unelmia -juhlaseminaari 6.11. klo 10.00-16.30 

Koe ja huomaa miten peloista voi vapautua ja jatkaa unelmien tavoittelua.

Tapahtumassa mukana:

Tania Prince, Mindfulness -pohjainen sisäinen uudelleen mallittaminen

Tania Prince on kehotietoisen ja hyväksyvän läsnäolon tähtiluokan kouluttaja, EFT (Emotional Freedom Techniques) Trainer ja vaikuttava puhuja. EFT -naputtelutekniikan uranuurtaja Tania Prince esittelee ja demonstroi kehittämänsä MBIR -muutosmenetelmän (Mindfulness Based Inner RePatterning™), joka yhdistää mindfulnessin, energiapsykologian, EFT:n ja NLP:n. (englanninkielinen webinaari)

Keskusteluälykkäämmäksi Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen kanssa!

Palkittu puhuja, kirjailija ja johdon sparraaja, työpsykologian tohtori (TkT) Helena Åhmanin sekä Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhösen inspiroiva yhteisesitys.

Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä. Helenan ja Jussun esityksen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa sekä puheen että musiikin voimin.

Irti peloista ja kohti unelmia- Aleksin tarina

Aleksi Litovaara on hymy fiilistelijä, rakastava isukki, rehellisyys fani, tantrikko ja vuorovaikutus intoilija. Hänen onnensa on työskennellä Mindfulness ja itsemyötätunto-ohjaajana (MSC), business coachina (PCC), työnohjaajana (STOry), NLP-Trainerina ja innostuspajojen vetäjänä. Vuonna 1990 syttyi entisen huippu-lumilautailijan intohimo kehomieleen tutustumisesta ja sen toiminnan vahvistamisesta - sillä tiellä edelleen! Hänen missionsa on tuoda työelämään aitoutta ja hymyä - läsnäolo ja myötätunto twistillä!

Ala-asteikäinen pieni Aleksi jäi perheen kesälomamatkalla autoon odottamaan, kun muu perhe meni gondolilla vuoren huipulle - koska häntä pelotti. Myöhemmin hän kulki gondolilla jokapäiväisen työmatkansa. Miten tämä on mahdollista?

Selviytymisestä Kukoistukseen- Ilkka Virolainen, tohtori, nelinkertainen maisteri, tietokirjailija

Ilkka kertoo käytännönläheisiä esimerkkejä ja tositarinoita mm. siitä, kuinka henkinen hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyteen.

Tuukka Temonen

Tuukka Temonen on entinen punk-rokkitähti ja nykyinen toimitusjohtaja ja elokuvaohjaaja. Tuukka on monessa liemessä keitetty aina Tavastian lavalta, Presidentinlinnan kautta Afganistaniin.Jotta näihin on päästy, on pitänyt tehdä myös roppakaupalla virheitä. Tuukka kertoo puheessaan omista virheistään ja mitä on niistä oppinut.

Akaan lukiolaisten NLP- tervehdyksiä ja Jenni Sofian mentalismishow

 

Osallistumisvaihtoehdot ja hinnat:

Lähiosallistuminen (vain 50 paikkaa) 97,- sisältäen ruoka- ja juomatarjoilun
Etäosallistuminen 50,-
Etäosallistuminen NLP-yhdistyksen jäsenille 35,-

Hinnat sis. alv 24%.

Osallistu ja maksa tästä.