Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:


Ilona Rauhala Podcastissa vieraana - teemana radikaali rehellisyys

Ilona Rauhala: "Tästä Aleksi Litovaaran kanssa käymästäni keskustelusta on jo nyt nyt tullut spontaanisti eniten palautetta lyhyessä ajassa.
 
Meitä varmaan molempia jännitti tämä. Aleksia jännitti keskustelu ja minua jännitti julkaista tämä. Ihmiset näkee että mä itken!!! OU NOU!
 
Meillä kaikilla on elämässämme vaikeita kokemuksia, sellaisia joita me hävetään tai peitellään tai joista haluaisi puhua, mutta ei osaa, ei uskalla, ei pysty.
 
Olen elämässäni käynyt tuhansia keskusteluita, ehkä kymmeniä tuhansia. Monet näistä keskusteluista ovat olleet vaikeita. Joko niin, että teema on ollut kipeä ja vaikea tai niin, että on ollut vaikea saada ihminen ajattelemaan omia asioitaan, työtään, elämäänsä ja ideoitaan laatikon ulkopuolelta.
 
Kun keskustelemisesta tuli työ, todellakin halusin oppia, miten sitä voi oppia.
 
Aleksi haastoi minua keskustelijana aivan toisenlaiseen rytmiin, kuin mikä on minulle itselleni luontaista. Halusin ottaa haasteen vastaan. Olen niin kiitollinen siitä, mitä opin itsestäni, kun antauduin tekemään jotain toisin....
 
Keskustelun voima on juuri siinä, että lähdemme keskusteluun ilman, että tiedämme mitä siitä seuraa. Keskustelu on parhaimmillaan löytöretki, tutkimusmatka johonkin uuteen.
Kiitos Aleksi!!"
 
 
 
Kiitos Ilona ja Luka!!!