Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

Urheilu-coaching asiakkaitteni suosituksia

“I had the pleasure of working with Aleksi when he was doing mental training for the sports team I coach. Aleksi was very enthusiastic and really wanted the team to achieve its targets. His ability to put himself in the individual team member’s position and help them with their challenges was superb.”
Heidi Idman, Head Coach, Golden Spirit Angels – Cheerleading

"Löysin sisäisen vahvuuteni ja raikasta motivaatiota jatkaa urheilua. @AleksiLitovaara, suosittelen! #coachingvaikuttaa #kokeilecoachia"
Twitter: Aapo Summanen ‏@AapoSummanen

“Valmennuksien jälkeen olin erittäin rauhallisin mielin kisassa ja nyt itseluottamus oli kohdallaan. Paremmin ei olisi voinut mennä: aika-ajon paalut, pre finaalin voitto ja finaalin voitto.”

“Kiitos vielä tosi paljon kauden aikana tehdystä yhteistyöstä, se todella on näyttänyt tuottavan tulosta, sillä viikonlopun sm ja nuorten sm kisojen saldo oli kaksi nuorten suomenmestaruutta, yksi nuorten suomenmestaruushopea ja kaksi aikuisten sm pronssia. Pää pysyi kasassa, vaikka paineet olivatkin hetkittäin todella kovat!”

“Valmennuksen ansiosta ymmärsin, miten minun pitää alkaa kehittää henkistä voimaa pystyäkseni pelaamaan tärkeät pelit aina mahdollisimman hyvällä tasolla.” “Oli ihana oivaltaa uusia asioita.”

“Aiemmin minua pelotti suorituksen aikana, enkä halunnut mennä harkkoihin. Nyt tuntuu, että harjoittelu on ihan parasta!” “harjoittelu on jo muuttunut ihan toisenlaiseksi mitä se on koskaan kohdallani ollut. Kuukauden aikana olen kehittynyt valtavasti eteenpäin.”

“Erittäin mielenkiintoista. Paljon hyviä “aseita” omaan käyttöön ja omien suoritusten parantamiseksi.”

“On ollut todella paljon apua.”

“Edistystä on tapahtunut melko ripeästi.”

“Valmennus helpotti valmistautumista peleihin ja auttoi toipumaan / hyväksymään epäonnistumiset tehokkaammin.”

“Yksi elämäni nautinnollisimmista kierroksista. Ihan hyvä tuloksellisesti mutta ennen kaikkea tunnetasolla. Vieläkin hymyilyttää. Opeistasi oli huomattavaa hyötyä.”

“Tunnit vahvistivat omia kokemuksia henkisen valmennuksen tärkeydestä (esim. mielikuvaharjoittelu).”

“Paras tähän mennessä.”

“Minulle oli hyötyä!”