Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

 

Coaching-asiakkaitteni suosituksia

Johtajan onnistumistarina #coachingvaikuttaa

"Kävin ensimmäistä kertaa bisnekseen liittyvässä valmennuksessa. Olin skeptinen, mutta nyt täytyy lausua lämmin kiitos @AleksiLitovaara."
Twitter: Aki Linnanahde @Linnanahde

“Session hyödyllisyys asteikolla 0-10 oli minulle noin 9+ -10!”

“Erityisen hyvin valmennuksessa toimi Aleksin positiivinen läsnäolo, kuuntelu ja kannustus. Coachauksen hyödyllisyydestä annan arvosanan 9 (asteikolla 0-10).
Karri Vesa, toimitusjohtaja, Harkonsalo&Vesa Public Relations Oy

“Valmennuksen tärkeimpiä hyötyjä oli ajatuksen kirkastuminen ja pysähtyminen asioiden äärelle. Yleisarvosana valmennuksesta on 9 + (asteikolla 0-10).”
Sami Juola, CEO, Earth House Oy

“Aleksin innostunut ja samalla rauhallinen valmennustyyli oli erittäin toimiva. Aleksista välittyi vahva läsnäolo, jota hän itsekin koutsaa valmennettavilleen.”
Petri Hiissa, Co-founder, Creative Director, Intoloop

“Valmennus Aleksin kanssa oli mahtava ja hyvin avartava kokemus. Aleksi auttoi löytämän selvyyden tulevaisuuden suunnitelmiin ja löysin monta ratkaisua joita aiemmin en osannut edes ajatella tarkastelevani erilaisista perspektiiveistä. Lämpimästi suosittelen kenelle tahansa joka haluaa löytää ratkaisuja elämän haasteisiin nyt.”
Jussi Tarvainen, Concept Artist, Communication Specialist

"Walk the talk! Huimaavia ja kauaskantoisia oivalluksia w/ @AleksiLitovaara #coachingvaikuttaa #kokeilecoachia #sefe"
Twitter: Karoliina Seppälä @KaroliinaS

"#Somekuningatar'n pääkopan kunnon, henkisen kestävyyden ja matkan #kohtihuippua varmistaa @AleksiLitovaara #coaching pic.twitter.com/SfhIgVLgjW"
Twitter: Maija Ilmoniemi ‏@MaijaIlmoniemi

“Couchauksessa oli hyvää lempeä ja rauhallinen ote. Oli helppo puhua omista asioista ja kuuntelit hyvin, mitä minulla oli sanottavaa. Jäin heti silloin valmennuksen jälkeen kaipaamaan, että olisit puskenut minua enemmän eteenpäin. Toisaalta nyt olen huomannut, että minun täytyy puskea itse itseäni eteenpäin, koska sillä tavalla varmistan myös sen, että suunta pysyy oikeana.”

“Koko coaching prosessin onnistumisen arvioisin 0-10 steikolla: 9.”

“Sain Aleksilta loistavaa coachausta myyntityöhön ja oma asenteeni muuttui paljon positiivisemmaksi myymistä kohtaan. Suosittelen Aleksin valmennusta.”

“Aleksi, kiitos eilisestä. Tänään onkin ollut aika tehokas päivä. Olen tehnyt paljon puhelinkontaktointia ja saanut muihinkin vauhtia. Kiitos vielä.”

“Mukava jutella omista asioista ja kiva, että Coach kuunteli hyvin minua. Suosittelen muillekin.”

“Valmennuksesta jäi tosi hyvä fiilis ja sain kaipaamaani energiaa. Asiat ovat kyllä lähteneet mukavasti liikkeelle haluamaani suuntaan ja oikeastaan ne alkoivat tapahtua heti valmennuksesi jälkeen.”

“Kiitos Aleksi, olet kyllä ihan omalla alallasi.”

“Homma lähti liukumaan paremmin kuin hyvin coachauksen jälkeen. Pidimme työnkehityskeskustelun esimieheni kanssa ja saimme suunnattua työnkuvaani oikeaan suuntaan.”

“ISO KIITOS VIIMEISESTÄ ! Oli hyvä henki jutella kanssasi ja sain tsemppiä molempiin asioihini.”

“Kiitos Aleksi hyvästä keskustelusta ja valmennuksesta, se auttoi minut näkemään liiketoiminta-asiassakin asiat selkeämmin.”

“Suurin juttu, minkä jo siitä yhdestäkin valmennuskerrasta sain, oli kysymyksesi: Mitä tekisit, jos mikään ei pelottaisi? Olen pohtinut tätä kysymystä monet kerrat sen jälkeen, ja nyt reilu puolivuotta valmennuksen jälkeen teen jatkuvasti isoja ja pieniä asioita, jotka samaan aikaan innostaa ja pelottaa. Se tuntuu vievän oikeaan suuntaan.”

“Kiitokset Aleksi ihan tuhannesti valmennuksestasi, siitä oli tosi paljon hyötyä.”

“Onnistuin pääsemään tavoitteeseeni. Tämä auttoi suuntaamaan ajatukset siihen mitä haluan.”

“Saako sinua halata? Tämä oli niin upea ja antoisa kokemus!”

“Tuli todella tarpeeseen tavata ihminen, jossa ilo oikeasti asuu. Vahvistaa uskoa elämän hyvään.”

“Hienosti ja hyvin pääsin päämäärääni. Hienoa, että valmennuksella voi auttaa ihmisiä pystymään siihen mihin he pystyvät. Tuoda esiin voimavaroja jotka ovat olleet jossain piilossa.”

“Niin yksinkertaista ja niin monessa paikassa toitotettua. Miksi mä en tätä ole ennen tehnyt? Kiitos tästä ymmärryksestä!”

“Kiitos että autoit jäsentämään ajatuksia ja saatiin niihin selvyyttä.”

Kasvuntukena.fi – hyväntekeväisyys coachausta nuorille, asiakkaan kommentti:
“Nuorena opiskelijana halusin löytää vastauksia omaa tulevaisuuttani ja työuraani koskeviin kysymyksiin. Coachingin kautta omat ajatukset, unelmat ja visiot realisoituivat aivan uudella tavalla, kun niitä coachin kanssa yhdessä kirjattiin ylös ja lähdettiin pilkkomaan osiin. Coachingin suurin anti on ollut oman itsereflektointikyvyyn kasvaminen ja uudenlaisten näkökulmien ja ratkaisujen löytäminen omiin ongelmakohtiini. Suosittelen coachausta kaikille nuorille, jotka haluavat päästä elämässään eteenpäin oli fokuksena sitten opiskelupaikan löytäminen, unelmien työura tai itsensä toteuttaminen.”