Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Uutta energiaa parisuhteeseen –valmennus

Kaipaisitteko rakkaudellisen yhteyden uudelleen löytämistä, buustia yhteisen tekemisen aikaansaamiseksi tai sen kirkastamista, mitä molemmat haluaa ja tarvitsee suhteelta yhteisen polun vahvistamiseksi? Lähtekää mukaan!

Parisuhdevalmennus koostuu kolmesta 90 min tapaamisesta (etänä) 1-3 viikon välein.

Tapaamisten alustavat teemat:

1. Mistä on tultu ja missä ollaan nyt yhdessä?

2. Arvot, tarpeet ja seksi - mikä toimii jo nyt ja mitä tehdään jatkossa uudella tavalla?

3. Toiveet, unelmat ja tulevaisuus - mitä me voidaan olla parhaimmillamme?

Tapaamisten teemat voidaan myös räätälöidä pariskunnan sen hetkisen tarpeen mukaan.

 

Valmennus perustuu ratkaisukeskeiseen ja integratiiviseen coaching-työskentelyyn. Tämä tarkoittaa sitä, että en kerro teille timanttisia neuvojani (ellette nyhdä pihdeillä), vaan autan kysymyksillä teitä löytämään itse omat sekä parisuhteenne Graalin maljan, viisauden, näkökulmat, vahvuudet, keinot, jne.

Coach-Aleksista: parisuhdetta olen päässy harjoittelemaan ala-asteelta rakkauskirjeiden, avioliiton (jossa syntyi rakas tyttäreni) ja eron kautta 0, 1, 2 ja 3 bonus-lasta sisältäneisiin ihanuusperhe-comboihin. Kaikkea en tiedä, mutta paljon on koettu!

Olen toisen polven ratkaisukeskeinen coach, -työnohjaaja (STOry) ja ensi vuonna –lyhytterapeutti (IASTI). Työkalupakkini menetelmien kanssa olen leikkiny pienestä jantterista asti ja olen todistanu niiden voimaa eri elämänalueilla esim. kisakammosta lumilautailumaailman huipulle.

Päätoimisesti olen valmentanut yli kymmenen vuotta. Pakista löytyy mm. mindfulness, NLP, positiivinen psykologia, sosiaalipsykologia, itsemyötätunto, firstbeat, hengitysterapia, naurujooga, reiki, tantra ja radikaali rehellisyys.

Palautetta tästä valmennuksesta

Osallistuimme Aleksin kolmen (90min) session mittaiseen parisuhdevalmennukseen. Ilmapiiri parisuhteessa oli tuossa kohtaa hieman etäinen ja toisia väistävä. Meillä on kolme pientä lasta ja tuntuu että yhteistä aikaa ei ole toisille ollut ja yhteinen suunta pariskuntana oli lähes kadonnut jonnekin arjen kuormittuneisuuden alle. Aleksista tuli heti olo, että hän on meidän puolella ja haluaa meille kaikkea hyvää, mikä oli aivan ihanaa ja tuli turvallinen fiilis. Aleksi osasi ohjata fokuksen aina siihen, mihin suuntaan haluamme mennä yhdessä ja sen esiin kaivaminen lähti muokkaamaan arjen toimintamalleja luonnollisesti mutta vahvasti uuteen suuntaan vaikuttaen positiivisesti koko perheen hyvinvointiin. Rakkaus, kunnioitus ja huomaavaisuus toista kohtaan kasvoivat valmennuksen aikana ja sama kehityssuunta on jatkunut vielä valmennuksen jälkeenkin josta olemme tosi kiitollisia. Tämä valmennus tuli meille todella tärkeään kohtaan. Kiitos Aleksi, olet kultaa. <3
- Hannamaija ja Matias Autio

Kukoistava parisuhde on rakkauden tekoja – ottakaa ensimmäinen pieni askel jo tänään ilmoittautumalla mukaan!

Erikoishinta 2021 loppuun asti: 120 euroa / tapaaminen.

#parisuhde #parisuhdevalmennus #rakkaus #seksi #unelma #kiintymyssuhde #kiintymyssuhdeteoria #ero #trauma #inclusive #monogamy #consensualnonmonogamy #lgbtqfriendly #relationshipcoach

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.