Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Sain ihanaa palautetta, kiitos!!!

TBC Koulutus Mindfulnesilla selkeyttä työpäivään
13.4.2021 klo 09:00-12:00

Sijainti: Teams
Osallistujia: 35
Palautteita: 17
Kuinka hyödyllinen tämä moduuli oli oman työsi kannalta (asteikko 1-5)? KA. 4,1

Sanallinen palaute
• En ole aiemmin osallistunut Mindfulness-aiheen luentoihin. Valitettavasti jouduin tänään osallistumaan toimistolta avokonttorista, joten keskittyminen ei ollut paras mahdollinen, kun välillä piti hoitaa kiireellisiä tehtäviä alta pois. Kouluttaja oli sujuvasanainen ja hyvin perillä asiasta. Suhtaudun aina hieman varauksella uusiin virtauksiin, joista ykskaks kuulee joka suunnalta. Kiva oli kuulla, että mindfullness ei yritä tarjota ratkaisua joka ongelmaan ja väitä olevan ainoa oikea tapa oppia keskittymistä ja läsnäoloa. Uskon, että tämän tyyppiset harjoitukset voi tuoda helpotusta muuten kiireiseen arkeen. En ehkä vielä kuitenkaan kokenut midfullnessia omaksi jutukseni, mutta vaatinee lisää perehtymistä jossain vaiheessa.

• Aihetta käsiteltiin aika pintapuolisesti, mutta toisaalta aikaakin oli vain se kolme tuntia.

• Aivan loistava tilaisuus eikä toki vähiten Aleksin takia - mahtava kaveri! Tällaista toivoisi ihan kaikille etenkin näin korona-aikaan vaikka 3-4kk välein.

• Kiitos Aleksi ja Aura! Just tällä hetkellä olo on äärimmäisen hyvä <3

• Erittäin hyvä tilaisuus, ja olin positiivisesti yllättynyt miesten aktiivisesta osallistumisesta. Puhuja oli hyvin valittu, koska miehen pitämänä tämä ehkä romuttaa sellaista käsitystä että nämä Midfulness-asiat ovat vain jotain naisten tai joogien hömppäjuttuja. Tärkeä aihe tietotyössä ja mukavasti edistää myös työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista kun opitaan uusia keinoja irrottautua työajatuksista. Aleksi oli mukavan rento esiintyjä.

• Toimi hyvin myös teamsissa, monipuolisia harjoituksia ja hyvä johdanto aiheeseen.

• Positiivinen ja iloinen kouluttaja- positiivisuus tarttuu :)

• Asian tärkeys oli jo tiedossa ennen tätä - mutta siitä huolimatta sen mukaan eläminen on vaikeaa. Tekee hyvää kaikille digitaalisuuden ja jatkuvan ärsykeryöpyn kanssa painiville.

• Hyviä harjoituksia, pienelläkin asiaan tutustumisella saa vinkkejä arkeen.

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.