Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Omasta kokemuksesta tiedän, että sopivan psykoterapeutin löytäminen voi olla pitkä tie.
 
Yli vuosikymmenen coachina ja työnohjaajana toimineena olen huomannu miten tärkeää on löytää itselleen oikeat matkakumppanit. Tiedän tarvitsevani rinnalleni ammattilaisen, jonka kanssa kirkastan päämääriä mihin olen menossa. Henkilön, jonka kanssa tarkastella erilaisia polkuja ja maisemia, fiilistellä onnistumisia ja voimavaroja, kerätä rohkeutta lähteä uusille reiteille sekä kasvattaa innostusenergiaa itselle sekä lähipiirilleni matkan edetessä. Varjojen, vaikeuksien ja hankalien tunteiden kohtaamisesta puhumattakaan...
 
Osallistun (mielen)terveystalkoisiin ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina.
 
Vaikeisiin asioihin ja tilanteisiin ei välttämättä tarvita monimutkaisia ratkaisuja ja vuosien terapiatyöskentelyä (toki pitkille prosesseille on oma paikkansa, enkä ole ruokkimassa joko tai -mindsettia, vaan SEKÄ ETTÄ)
Haluan olla mukana tarjoamassa vaihtoehtoja ihmisille, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä - suositelluille terapeuteille on vuosien jono.
 
Olen toisen polven ratkaisukeskeinen coach (SFCT), -työnohjaaja (STOry) ja lyhytterapeutti (IASTI, level 2). Terapiatyöskentelyssä sovellettavia menetelmiä olen treenannu pienestä jantterista asti ja olen todistanu niiden voimaa eri elämänalueilla esim. pääsin yli kisakammosta ja lumilautailumaailman huipulle.
 
Päätoimisesti olen valmentanut yli kymmenen vuotta. Minulla on osaamista monista eri "viitekehyksistä" mm. mindfulness, NLP, positiivinen psykologia, sosiaalipsykologia, itsemyötätunto, firstbeat, hengitysterapia, naurujooga, reiki, tantra ja radikaali rehellisyys.
 
"Kuuntelemalla tarkasti ja etsimällä juuri oikeat kysymykset, Aleksi onnistui auttamaan käsittelemiemme asioiden selkeyttämisessä ja kirkastamaan ajatukset uskomattoman hyvin. Tapaamisista oli valtava hyöty."
 

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.