Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Ilona Rauhala Podcastissa vieraana - teemana radikaali rehellisyys

Ilona Rauhala: "Tästä Aleksi Litovaaran kanssa käymästäni keskustelusta on jo nyt nyt tullut spontaanisti eniten palautetta lyhyessä ajassa.
 
Meitä varmaan molempia jännitti tämä. Aleksia jännitti keskustelu ja minua jännitti julkaista tämä. Ihmiset näkee että mä itken!!! OU NOU!
 
Meillä kaikilla on elämässämme vaikeita kokemuksia, sellaisia joita me hävetään tai peitellään tai joista haluaisi puhua, mutta ei osaa, ei uskalla, ei pysty.
 
Olen elämässäni käynyt tuhansia keskusteluita, ehkä kymmeniä tuhansia. Monet näistä keskusteluista ovat olleet vaikeita. Joko niin, että teema on ollut kipeä ja vaikea tai niin, että on ollut vaikea saada ihminen ajattelemaan omia asioitaan, työtään, elämäänsä ja ideoitaan laatikon ulkopuolelta.
 
Kun keskustelemisesta tuli työ, todellakin halusin oppia, miten sitä voi oppia.
 
Aleksi haastoi minua keskustelijana aivan toisenlaiseen rytmiin, kuin mikä on minulle itselleni luontaista. Halusin ottaa haasteen vastaan. Olen niin kiitollinen siitä, mitä opin itsestäni, kun antauduin tekemään jotain toisin....
 
Keskustelun voima on juuri siinä, että lähdemme keskusteluun ilman, että tiedämme mitä siitä seuraa. Keskustelu on parhaimmillaan löytöretki, tutkimusmatka johonkin uuteen.
Kiitos Aleksi!!"
 
 
mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app, valmennus, coaching, yksilöcoaching, tiimicoaching, työnohjaus, ryhmätyönohjaus, workshop, luento, tyhy-päivä, tyky-päivä, asahi-health, reiki, naurujooga, firstbeat, itsemyötätunto, mindful self-compassion, msc, myötätunto, 8 viikon mindfulness-verkkokurssi, työpäivän mindfulness-verkkokurssi, radical honesty, radikaali rehellisyys, ratkaisukeskeisyys, ratkaisukeskeinen valmentaja, ratkaisukeskeinen valmennus, ratkaisukeskeinen caoching, ratkaisukeskeinen coach, ratkaisukeskeinen työnohjaus, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, ratkaisukeskeinen terapia, ratkaisukeskeinen terapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapia, ratkaisukeskeinen lyhytterapia prosessi, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ratkaisukeskeinen parisuhde, ratkaisukeskeinen parisuhdevalmennus, ratkaisukeskeinen parisuhdevalmentaja, ratkaisukeskeinen parisuhdeterapia, ratkaisukeskeinen parisuhdeterapeutti, ratkaisukeskeinen parisuhdelyhytterapeutti, parisuhde, parisuhteen kriisi, masennus, parisuhteen kriisit, nlp, hengitysterapia, hengitysterapeutti, tantra, tantra-ohjaaja, Eazybreak, Edenred, e-Passi, Smartum, Tyky, firstbeat hyvinvointianalyysi, mentorointi, icf, icf finland, mentorcoaching, mentor coaching, mentor coach, psyykkinen urheiluvalmennus, liikunnan aloittaminen
 
Kiitos Ilona ja Luka!!!

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.