Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Ratkaisukeskeinen terapia - nyt opiskelijahintaan!

Omasta kokemuksesta tiedän, että sopivan psykoterapeutin löytäminen voi olla pitkä tie.
 
Yli vuosikymmenen coachina ja työnohjaajana toimineena olen huomannu miten tärkeää on löytää itselleen oikeat matkakumppanit. Tiedän tarvitsevani rinnalleni ammattilaisen, jonka kanssa kirkastan päämääriä mihin olen menossa. Henkilön, jonka kanssa tarkastella erilaisia polkuja ja maisemia, fiilistellä onnistumisia ja voimavaroja, kerätä rohkeutta lähteä uusille reiteille sekä kasvattaa innostusenergiaa itselle sekä lähipiirilleni matkan edetessä. Varjojen, vaikeuksien ja hankalien tunteiden kohtaamisesta puhumattakaan...
 
Päätin kesällä osallistua (mielen)terveystalkoisiin ja aloitin ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opinnot.
 
Vaikeisiin asioihin ja tilanteisiin ei välttämättä tarvita monimutkaisia ratkaisuja ja vuosien terapiatyöskentelyä (toki pitkille prosesseille on oma paikkansa, enkä ole ruokkimassa joko tai -mindsettia, vaan SEKÄ ETTÄ)
Haluan olla mukana tarjoamassa vaihtoehtoja ihmisille, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä - suositelluille terapeuteille on vuosien jono.
 
Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa opiskelijahintaan 76 euroa / 45 min (etä)tapaaminen. Lisätietoja yv:nä.
Olen toisen polven ratkaisukeskeinen coach, -työnohjaaja (STOry) ja ensi vuonna –lyhytterapeutti (IASTI). Terapiatyöskentelyssä sovellettavia menetelmiä olen treenannu pienestä jantterista asti ja olen todistanu niiden voimaa eri elämänalueilla esim. pääsin yli kisakammosta ja lumilautailumaailman huipulle.
 
Päätoimisesti olen valmentanut yli kymmenen vuotta. Minulla on osaamista monista eri "viitekehyksistä" mm. mindfulness, NLP, positiivinen psykologia, sosiaalipsykologia, itsemyötätunto, firstbeat, hengitysterapia, naurujooga, reiki, tantra ja radikaali rehellisyys.
 
"Kuuntelemalla tarkasti ja etsimällä juuri oikeat kysymykset, Aleksi onnistui auttamaan käsittelemiemme asioiden selkeyttämisessä ja kirkastamaan ajatukset uskomattoman hyvin. Coachingista oli valtava hyöty."
 


Uutta energiaa parisuhteeseen –valmennus

Kaipaisitteko rakkaudellisen yhteyden uudelleen löytämistä, buustia yhteisen tekemisen aikaansaamiseksi tai sen kirkastamista, mitä molemmat haluaa ja tarvitsee suhteelta yhteisen polun vahvistamiseksi? Lähtekää mukaan!

Parisuhdevalmennus koostuu kolmesta 90 min tapaamisesta (etänä) 1-3 viikon välein.

Tapaamisten alustavat teemat:

1. Mistä on tultu ja missä ollaan nyt yhdessä?

2. Arvot, tarpeet ja seksi - mikä toimii jo nyt ja mitä tehdään jatkossa uudella tavalla?

3. Toiveet, unelmat ja tulevaisuus - mitä me voidaan olla parhaimmillamme?

Tapaamisten teemat voidaan myös räätälöidä pariskunnan sen hetkisen tarpeen mukaan.

 

Valmennus perustuu ratkaisukeskeiseen ja integratiiviseen coaching-työskentelyyn. Tämä tarkoittaa sitä, että en kerro teille timanttisia neuvojani (ellette nyhdä pihdeillä), vaan autan kysymyksillä teitä löytämään itse omat sekä parisuhteenne Graalin maljan, viisauden, näkökulmat, vahvuudet, keinot, jne.

Coach-Aleksista: parisuhdetta olen päässy harjoittelemaan ala-asteelta rakkauskirjeiden, avioliiton (jossa syntyi rakas tyttäreni) ja eron kautta 0, 1, 2 ja 3 bonus-lasta sisältäneisiin ihanuusperhe-comboihin. Kaikkea en tiedä, mutta paljon on koettu!

Olen toisen polven ratkaisukeskeinen coach, -työnohjaaja (STOry) ja ensi vuonna –lyhytterapeutti (IASTI). Työkalupakkini menetelmien kanssa olen leikkiny pienestä jantterista asti ja olen todistanu niiden voimaa eri elämänalueilla esim. kisakammosta lumilautailumaailman huipulle.

Päätoimisesti olen valmentanut yli kymmenen vuotta. Pakista löytyy mm. mindfulness, NLP, positiivinen psykologia, sosiaalipsykologia, itsemyötätunto, firstbeat, hengitysterapia, naurujooga, reiki, tantra ja radikaali rehellisyys.

Palautetta tästä valmennuksesta

Osallistuimme Aleksin kolmen (90min) session mittaiseen parisuhdevalmennukseen. Ilmapiiri parisuhteessa oli tuossa kohtaa hieman etäinen ja toisia väistävä. Meillä on kolme pientä lasta ja tuntuu että yhteistä aikaa ei ole toisille ollut ja yhteinen suunta pariskuntana oli lähes kadonnut jonnekin arjen kuormittuneisuuden alle. Aleksista tuli heti olo, että hän on meidän puolella ja haluaa meille kaikkea hyvää, mikä oli aivan ihanaa ja tuli turvallinen fiilis. Aleksi osasi ohjata fokuksen aina siihen, mihin suuntaan haluamme mennä yhdessä ja sen esiin kaivaminen lähti muokkaamaan arjen toimintamalleja luonnollisesti mutta vahvasti uuteen suuntaan vaikuttaen positiivisesti koko perheen hyvinvointiin. Rakkaus, kunnioitus ja huomaavaisuus toista kohtaan kasvoivat valmennuksen aikana ja sama kehityssuunta on jatkunut vielä valmennuksen jälkeenkin josta olemme tosi kiitollisia. Tämä valmennus tuli meille todella tärkeään kohtaan. Kiitos Aleksi, olet kultaa. <3
- Hannamaija ja Matias Autio

Kukoistava parisuhde on rakkauden tekoja – ottakaa ensimmäinen pieni askel jo tänään ilmoittautumalla mukaan!

Erikoishinta 2021 loppuun asti: 120 euroa / tapaaminen.

#parisuhde #parisuhdevalmennus #rakkaus #seksi #unelma #kiintymyssuhde #kiintymyssuhdeteoria #ero #trauma #inclusive #monogamy #consensualnonmonogamy #lgbtqfriendly #relationshipcoach


Taysii.fi blogi: Rohkea asenne kohtaamisiin – kontaktin ottaminen ihmisiin

Alan olla aika loppu tätä yksin ja eristyksissä kököttämistä, etäilyä ja kontaktien välttelyä. Kaipaan yhteyden kokemista muihin ihmisiin sekä yhdessä tekemistä. Läheisyydestä ja koskettamisesta puhumattakaan! Toisiko rohkea asenne muutosta arkeen?

Ohikiitävät yhteyden hetket

Pyöräilin hiljattain lapsen ohi ja vilkutin spontaanisti hänelle. Lapsi huomasi minut, hän katsoi minua silmiin, välillemme syntyi yhteys ja hän vilkutti takaisin. Niin yksinkertaista, helppoa ja kaunista. Ja miten hyvä fiilis tästä kohtaamisesta syntyi!

Edelleen fiilistelen tapahtumaa, vaikka siitä on jo useampi päivä. Uskomatonta miten helposti pelkkä mielikuva vilkuttamistilanteesta saa aikaan hyvän olon kokemuksen, josta käsin on kevyempää jatkaa etätyöskentelyä. Kuten juuri nyt, yksin kotona ja pelkästään koneen ääressä.

Rohkea asenne kohtaamisiin

En ole yksin yhteydenkaipuuni kanssa. Ystäväni postasi Helsingin Lauttasaaren Facebook-sivuille, että hän haluaisi luoda moikkaamisen kulttuuria saarellemme.

Yleensä olen lenkkeillessäni luonut (hymyillen) katsekontaktia vastaantulijoihin. Nyt laitoin ystäväni innostamana isompaa vaihdetta sisään ja olen kokeillut nyökkäämistä, silmien räpäyttämistä (kummankin – ei flirttailutyyppistä yhden silmän iskua – vaikka sitäkin voisi leikkimielellä soveltaa sopivissa paikoissa) ja moikkaamista.

Vaikka vastaanotto on ollut toistaiseksi muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta laimeaa, on positiivinen aikomus ja uusi asennoituminen piristänyt mieltä sekä luonut iloa.

Luodaan uutta yhdessä

Asia on mulle sen verran merkityksellinen, että innostan sinut mukaan luomaan kulttuuria missä voimme yhdessä luoda toisiimme turvallisen ja hyvinvointia vahvistavan yhteyden – vaikka sekunneiksi kerrallaan!

 • Nyt haluankin innostaa sinua luomaan päivittäin yhteyden yhteen vastaantulijaan ulkona – oletko mukana!?

Moikataan kun tavataan!

P.S. Turvallisuus ennen kaikkea, huomioidaan turvavälit ja suositukset totta kai.


Uusia liikuntavalmennus paketteja

Tarvitsetko jeesiä kuntotasosi kartoittamisessa, liikunnan aloittamisessa, tavan muodostamisessa ja mielenhallinnassa? Kehitin kolme pakettia, jotka auttavat sinua liikkumaan itsellesi sopivalla tavalla. Valmennukset keskittyvät mielen strategioihin ja onnistumisten mahdollistamiseen. Luomme sisällön yhdessä: miten ja milloin haluat liikkua sekä mikä inspiroi sinua.

Liikkeelle 1.

Liikunan aloitus, 2-3 kk prosessi, vaiheiden välissä on n. 1 kk

 1. Firstbeat-mittaus
 2. Elämäntilanne, kuntotaso, tavoitteet
 3. Liikunta / urheilu tapojen ja rutiinien muodostaminen

Hinta: 250 e


Liikkeelle 2.

Liikunan aloitus, tavan ja rutiinien muodostus, 4-5 kk prosessi, vaiheiden välissä on n. 1 kk

 1. Firstbeat-mittaus
 2. Elämäntilanne, kuntotaso, tavoitteet
 3. Liikunta / urheilu tapojen ja rutiinien muodostaminen
 4. Onnistumiset ja vahvuudet
 5. Vastuullisuus sekä omat keinot jatkoon ja liikunnan ylläpitämiseen

Hinta: 450 e


Liikkeelle 3.

Liikunan aloitus, tavan ja rutiinien muodostus sekä ylläpito, 9-12 kk prosessi, vaiheiden välissä on n. 1-2 kk

 1. Firstbeat-mittaus
 2. Elämäntilanne, kuntotaso, tavoitteet
 3. Liikunta / urheilu tapojen ja rutiinien muodostaminen
 4. Onnistumiset ja vahvuudet
 5. Vastuullisuus sekä omat keinot jatkoon ja liikunnan ylläpitämiseen
 6. Seuranta
 7. Mitä tehdä jatkossa lisää, vähemmän tai eri tavalla
 8. Firstbeat-mittaus
 9. Tavotteiden kirkastaminen

Hinta: 900 e
 

Varaa paikkasi valmennukseen tai kysy lisätietoja: 0505920989, aleksi(@)aleksilitovaara.com

Voit maksaa myös (kokonaan tai osittain) liikuntaseteleillä. Ohjeet liikuntaseteleillä maksamiseen.

Etävalmennusten kesto: 45-60 min. 


Blogi: Mitä olen oppinut asiakkaana coaching-prosesseissa

Kyllä, syön omia ”lääkkeitäni”! Minulla on ollut vuosien varrella monia coacheja Coaching-yhdistyksen Coachille Coach (CoCo) –piiristä* ja muualtakin tarpeen mukaan. Haluan tällä kirjoituksella kiittää taitavia ja ihania coachejani sekä kertoa omista oivalluksista ja hyödyistä, mitä olen prosesseista saanut. Toivon, että voin omalla esimerkilläni innostaa ihmisiä vielä rohkeammin hakemaan kannustavaa matkakumppania unelmia kohti mennessään – sekä olla luomassa keskustelukulttuuria, missä coach on osana ihmisten hyvinvointiverkostoa.

Case life coaching – kiitos sinulle Reija Könönen coachauksestasi!

Olen käsitellyt parisuhteeseen liittyviä haasteita ja unelmia kanssasi. Sinun lämpimän myötätuntoisessa läsnäolossa olen tuntenut turvallisuutta sanoittaa asioita radikaalin rehellisesti ja avoimen haavoittuvaisena ilman arvostelun tai tuominnan pelkoa.

Miehenä koen tärkeäksi päästä puhumaan rakkausasioista coachille, joka auttaa reflektoimaan asioita naiseuden näkökulmasta. Pariterapian ohessa on ollut arvokasta laajentaa omaa parisuhde ymmärrystä myös itsekseni Reijan coachauksissa. Olen oppinut päästämään vielä enemmän irti menneisyydestä kumpuavasta pelosta sanoittaa tarpeita ja toiveita. Tarpeiden tarkoituksenmukainen kommunikointi on yksi tärkeimmistä parisuhdetta tukevista taidoista.

Coachina olen oppinut sinulta miten voimallista on tilan antaminen. Kuuntelet kärsivällisesti ja osaat kysyä ytimekkäitä kysymyksiä – myös lempeästi haastaen. Tilannetajusi ja kokonaisuuden hahmottamisen kykysi ansiosta teemoista on löytynyt punainen lanka, joka on vienyt parisuhdetaitojani eteenpäin.

Case business coaching – kiitos coach Sirpa Etzell!

Olet auttanut minua yritystoiminnan kehittämisen, brändin kirkastamisen, myynnin ja markkinoinnin saralla.

Aiemmin ammattiurheilijana, mediatuottajana ja urheilumanagerina sain tehdä myyntityötä ihan tarpeeksi. Nyt tunsin voimattomuutta ja turhautumista myyntiteeman äärellä. En halua olla yksi monista coacheista, joka uuvuttavalla tahdilla tykittää sanomaansa somessa, sponsoroiduissa sisällöissä, uutiskirjeissä, jne…

Mitä mä sitten haluan? Jos haluan lisää asiakkaita ja merkityksellisiä työhyvinvointi projekteja, myynti ja markkinointi kuuluu jollain tavalla yhtälöön – Sirpa mentoroi – ja kiukku mun sisällä kasvoi…

Kunnes löysin rauhan, innostuksen ja energian siitä mitä MÄ HALUAN tehdä. Sirpa ehdotti oivallisesti näkökulman muotoilua myyntiin ja markkinointiin. Nyt se on: itseni ja työyhteisöni pitämistä asiakkaiden mielissä. Jotenkin sanat ”mielessä pitäminen” tuotti oivalluksen, että keskityn jatkossa enemmän blogeihin sekä podcasteihin ja yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin tapahtuu hyödyllinen sisältö edellä, eikä uusia tuotteita tai valmennuskonsepteja buustaten.

Saattaa kuulostaa yksinkertaiselta ja ehkä joidenkin mielestä itsestäänselvyydeltä. Tämä pieni muokkaus avasi kuitenkin minulle erilaisen lähestymistavan sekä suhtautumisen myynti ja markkinointi teemaan. Nyt tunnen voimaantuneeni tekemään itseni näköisiä juttuja, omalla tavallani ja asiat saavat virrata tarkoituksenmukaisesti. Viimeisimpien vuosien aikana yhä suuremmiksi kasvaneet esteet poistuivat – tätä on coaching parhaimmillaan:

kulkea asiakkaan rinnalla, auttaa poistamaan esteitä sekä vapauttaa hänen todellinen voimansa ja potentiaalinsa.

Sirpalta opin coachina simppelin tavan palata edellisen session antiin kysymyksellä: ”mitä muistat edellisestä coachauksesta”? Tämä vahvistaa asiakkaan omaa toimijuutta ja vastuullisuutta sekä vie fokuksen asiakkaaseen eikä coachiin pääkohtien luettelijana, eli ns. ”ulkoisena muistikovalevynä”.

Kiitos coachini, kun tuette minua olemaan aito oma itseni – oman totuuden sekä voiman äärellä!

* Mahdollinen Suomen ennätys: eniten coach-sanoja yhdessä lauseessa ;)

 

Rakkaudella, Aleksi Litovaara

Business Performance Coach + työnohjaaja + mindfulness-ohjaaja = onnistumisten kasvattaja

aleksilitovaara.com

#coach #coaching #valmennus #businesscoaching #lifecoaching


Mindfulness-harjoitus YKAn IG livessä 3.6. klo 12

"Tervetuloa ottamaan hetken tauko päivän askareista YKAn (Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut) kanssa torstaina 3.6.2021 klo 12! IG-livevieraanamme on valmentaja @aleksi_litovaara, joka kertoo mindfulnessista ja ohjaa lyhyen harjoituksen. Tauko kestää yhteensä 15 minuuttia ja mahdollisuuksien mukaan tallennamme sen myös myöhemmin nähtäväksi profiiliimme.
 
Jos tiedät jo nyt, että mindfulness innostaa ja kiinnostaa, voit käydä tutustumassa profiilimme linkin kautta YKAn jäsenetuun. YKAn jäsenenä saat Aleksin mindfulness-kursseista 50 prosentin alennuksen!
 
Tervetuloa linjoille torstaina klo 12 mindfulnessin merkeissä!"
 
#työhyvinvointi #työssäjaksaminen #mindfulness #tietoisuustaidot #tauko
 
https://www.instagram.com/p/CPk26_1Nhpi/?utm_source=ig_web_copy_link


Hetkinen-blogini Hidasta elämää -sivustolla: Uskallatko kysyä kriisissä olevan ystävän vointia? Sillä voi olla uskomattoman suuri merkitys

Elämän musta huumori tarjosi minulle jälleen herkullisen ajanjakson, missä eri elämänalueilta tupsahteli samanaikaisesti isoja kasvun paikkoja sekä kuormituksia diilattavaksi. Yksi tärkeimmistä voimavaroista ja selviytymiskeinoistani on jutella ystävien kanssa. Näiden ”kasvupyrähdys” kuukausien aikana oli muutamia hetkiä, jolloin en tavoittanut ystäviä puhelimitse (kiitos ystävät, kun pidämme rajoistamme kiinni puolin ja toisin). Oloni tuskissa kärvisteltyäni, jostain juolahti mieleen kriisipuhelimeen soittaminen.

Sisäinen kriitikko ja luuriin tarttuminen

En ollut aikaisemmin soittanut kriisipuhelimeen ja tämä oli sisäiselle kriitikolle oiva hetki heittää kiusoittelevaa löylyä kiukaalle. Kari ”The Kriitikko” jutteli hiilihanko kainalossa olkapäältä tyyliin: ”pitäskö olla vielä pahempi olo / tilanne jotta voi soittaa, kehtaanko soittaa tällaisista asioista, vienkö soittoaikaa joltain joka on just hyppäämässä katolta, pitäiskö hävettää olla hyvinvointivalmentaja joka on näin romuna, miten mä voin auttaa ketään jos en ite osaa auttaa itteäni…”

Onneksi Kari tietää, että ymmärrän ja siedän sen negistelevää läpänheittoa lempeällä itsemyötätunnolla. Karinkin tarvitsee välillä päästä purkamaan paineita! Kun Karin (asiaan kuuluvat) tuominnat oli kuultu sekä otettu vastaan, oli tilaa todeta itselleni tyypilliseen tapaan – no todellakin soitan kriisipuhelimeen! Ihan vaikka kettuillakseni Karille :) No joo, kyllä mulla oli ihan todellinen tarve sekä aito kiinnostus, että millainen kokemus se tulisi olemaan – myös ammattini näkökulmasta.

Varsinaisen asian jälkeen löytyi yllätysbonus

Yksi kriisipuhelin soittokerroista oli erityisen tärkeä. Asian läpikäymisen jälkeen kerroin terapeutille ystävästäni, jonka kanssa olin puhunut vaikeuksista. Hän oli lähettänyt pari päivää puhumisemme jälkeen lyhyen viestin kysyäkseen vointiani. Kerroin miten tärkeältä ja voimauttavalta viesti oli tuntunut. Olin ystäväni mielessä ja sydämessä. Hänen kiinnostuksen kautta myönteiset tunteet heräsivät eloon entistä vahvempina. Koin itseni arvokkaaksi, hyväksytyksi, rakastetuksi ja hänen perheeseensä kuuluvaksi (herkistyn kirjoittaessani tätä…). Nämä olotilat, tunteet ja viestin jälkeinen kokonaisvaltainen ihanuuden kokemus olivat tosi tärkeitä matkallani vaikeuksien läpi.

Kertoessani asiasta terapeutille pohdin ääneen voinnin kyselyn ja asioihin palaamisen merkitystä ja tärkeyttä. Tunnistin, että tämä on sellaista mitä itse tarvitsen ja kaipaan jatkossa. Tajusin myös, että voin ja haluan toimia samoin omille ystävilleni ja tehdä sitä aiempaa enemmän sekä pidempikestoisesti, ei vain yhtä kyselykertaa.

Vaikka asia on tuntunut vähän hassulta ja nololta, olen pyytänyt muutamilta ystäviltäni: ”tarvitsen ja toivon, että kysyt silloin tällöin vointiani (vaikka vain lyhyellä viestillä) nyt kun on hankalaa, haluatko toimia näin?”

Johtaako hienotunteisuus yksin jäämiseen?

Terapeutti sanoi myös, että suomalaisessa kulttuurissa on totuttu olemaan liian hienotunteisia. Kuvitellaan, että surun tai vaikeuden äärellä olevalle tarvitsee antaa aikaa ja omaa rauhaa. Valitettavasti tämä saattaa johtaa siihen, että ihmiset jäävät yksin vaikeuksiensa kanssa ja mun mielestä se on ihan perseestä! Joo, tarvitaan myös aikaa ja rauhaa – haluan kuitenkin olla luomassa kulttuuria, jossa USKALLETAAN KYSYÄ VOINTIA. Vaikka olisikin riskinä ”tuppautua liikaa iholle kyselemään” haluan mielummin ottaa sen riskin, kuin jättää toisen yksin. Mun vastuulla on kysyä ja toinen voi kertoa (voimavarojensa puitteissa), jos se ei ole sitä mitä hän haluaa. Sovittu?!

Miten sinä voit?

Rakkaudella,

Aleksi

P.S. Apujoukot:

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa: 09 2525 0111

Kriisikeskus netissä: http://tukinet.net/

Sekasin-chat nuorille – Suomen Mielenterveysseura: http://sekasin247.fi/

Solmussa-chat aikuisille – Suomen Mielenterveysseura: http://tukinet.net/teemat/solmussa-chat-783075200/

Valtakunnallinen mielenterveysneuvonta – Mielenterveyden keskusliitto MTKL: 020 391 920

Vertaistukipuhelin – Mielenterveyden keskusliitto MTKL: 0800 177 599

Lähde: https://eheydenlahde.fi/aputahoja/


Sain ihanaa palautetta, kiitos!!!

TBC Koulutus Mindfulnesilla selkeyttä työpäivään
13.4.2021 klo 09:00-12:00

Sijainti: Teams
Osallistujia: 35
Palautteita: 17
Kuinka hyödyllinen tämä moduuli oli oman työsi kannalta (asteikko 1-5)? KA. 4,1

Sanallinen palaute
• En ole aiemmin osallistunut Mindfulness-aiheen luentoihin. Valitettavasti jouduin tänään osallistumaan toimistolta avokonttorista, joten keskittyminen ei ollut paras mahdollinen, kun välillä piti hoitaa kiireellisiä tehtäviä alta pois. Kouluttaja oli sujuvasanainen ja hyvin perillä asiasta. Suhtaudun aina hieman varauksella uusiin virtauksiin, joista ykskaks kuulee joka suunnalta. Kiva oli kuulla, että mindfullness ei yritä tarjota ratkaisua joka ongelmaan ja väitä olevan ainoa oikea tapa oppia keskittymistä ja läsnäoloa. Uskon, että tämän tyyppiset harjoitukset voi tuoda helpotusta muuten kiireiseen arkeen. En ehkä vielä kuitenkaan kokenut midfullnessia omaksi jutukseni, mutta vaatinee lisää perehtymistä jossain vaiheessa.

• Aihetta käsiteltiin aika pintapuolisesti, mutta toisaalta aikaakin oli vain se kolme tuntia.

• Aivan loistava tilaisuus eikä toki vähiten Aleksin takia - mahtava kaveri! Tällaista toivoisi ihan kaikille etenkin näin korona-aikaan vaikka 3-4kk välein.

• Kiitos Aleksi ja Aura! Just tällä hetkellä olo on äärimmäisen hyvä <3

• Erittäin hyvä tilaisuus, ja olin positiivisesti yllättynyt miesten aktiivisesta osallistumisesta. Puhuja oli hyvin valittu, koska miehen pitämänä tämä ehkä romuttaa sellaista käsitystä että nämä Midfulness-asiat ovat vain jotain naisten tai joogien hömppäjuttuja. Tärkeä aihe tietotyössä ja mukavasti edistää myös työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista kun opitaan uusia keinoja irrottautua työajatuksista. Aleksi oli mukavan rento esiintyjä.

• Toimi hyvin myös teamsissa, monipuolisia harjoituksia ja hyvä johdanto aiheeseen.

• Positiivinen ja iloinen kouluttaja- positiivisuus tarttuu :)

• Asian tärkeys oli jo tiedossa ennen tätä - mutta siitä huolimatta sen mukaan eläminen on vaikeaa. Tekee hyvää kaikille digitaalisuuden ja jatkuvan ärsykeryöpyn kanssa painiville.

• Hyviä harjoituksia, pienelläkin asiaan tutustumisella saa vinkkejä arkeen.


Väkevä elämä -podcast: Mistä syntyy hyvä elämä arjessa ja työssä?

Joni Jaakkolan podcastissa ei sukellettu matalaan päätyyn...

Tässä jaksossa toteutetaan jälleen kuulijatoiveita ja vieraana on useampaan kertaan toivottu vieras. Mistä syntyy hyvä elämä arjessa ja työssä, miten uskaltaa loikata kohti uutta ja epävarmaa epäonnistumisen pelon kolkuttaessa takaraivossa? Mitä hyötyä on valmentajan hankkimisesta, hyvistä tavoitteista ja miten mukautua vallitseviin olosuhteisiin niiden alati muuttuessa? Näitä ja muita päivän teemoja kanssani jaksossa pohtii suuri urheilufani, business coach ja luennoitsija Aleksi Litovaara.

Kuuntele.

työnohjaus, coaching, ratkaisukeskeisyys, Aleksi Litovaara

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.